30. januar 2018

ELEKTROAKUPUNKTURNA DIAGNOSTIKA PO DR. VOLL METODI (EAV) IN 15 MINUTNA ENERGIJSKA TERAPIJA Z BIOPROTEKTORJEM

 

S preizkušeno in znanstveno dokazano metodo, ki jo je razvil nemški zdravnik Dr. Voll pred več kot 50 leti lahko energetska neskladja v telesu odkrijemo že v najzgodnejših fazah. Diagnostiko izvajamo z detektorjem za merjenje bioenergije v začetnih in končnih točkah živčnih končičev oziroma akupunkturnih meridianov na prstih rok. Vsak meridian je povezan z določenim organom ali organskim sistemom.

 

Na podlagi rezultatov meritev ugotovimo stanje merjenih organov. Analiza po metodi Dr. Voll je tudi odlična preventiva, saj se energetska neskladja v telesu lahko odkrije že v najzgodnejših fazah. Tako lahko preprečimo mnogo težav.

Pregled traja 15 minut je popolnoma neboleč in primeren za vse starostne skupine.

 

Pregled obsega:

Limfni sistem, alergije, pljuča, žleze, živčni sistem z možgani, srce, cirkulacijo, trebušno votlino in črevo.

Po diagnostiki se opravi 15 minutna energijska terapija z BIOPROTEKTORJEM, ki vam vrača vitalno energijo. Metoda regenerira telo, pomlajuje celice in s tem zagotavlja vitalnost. Klinične raziskave so pokazale izjemne rezultate. Bioprotektor ima ZLATI CERTIFIKAT ZA KAKOVOST BIOPOLJA inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo BION.

 

NAROČITE SE NA BREZPLAČNI TERMIN, V SENSE WELLNESS, NASLEDNJO SREDO, 7.2. MED 9:00 IN 22:00 URO NA 030 388 388 ALI 01 588 26 00.