IZDELAVA SPLETNIH TRGOVIN CENIK

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI IN SPLETNE TRGOVINE: SENSE SPA CENTER d.o.o., Ljubljana

Izdelava spletnih trgovin

Izdelava spletnih strani in trgovin je nekaj, česar cena je odvisna od zahtevnosti izdelave. Zahtevnost in obsežnost izdelave določajo različni parametri naročnika, panoge in konkurence. Več kot je različnih filtrov za lažje iskanje izdelkov, več kot je samih izdelkov in kategorij, večja je diverzifikacija spletne trgovine. V procesu je smiselno začeti pri dobrem planiranju in razumevanju naročnika. Poznati moramo kupne navade ciljnega kupca. Želja in cilj je, da vsak obisk internetne trgovine pusti na obiskovalcu nekaj, za kar se bo ta še vrnil in postal redni uporabnik ter kupev. Cenik je v fazi izgradnje internetne trgovine pomemben, saj na podlagi vaših želja ugotovimo, kaj vse bo trgovina vsebovala, na katerih trgih bo nastopala in kdo je njena konkurenca (ter kako je ta konkurenca močna na spletu!). Oblikovanje dizajna in celostne grafične podobe internetne strani je možno v korakih. Mi poskrbimo tudi za optimizacijo  vsebin, ki vam omogoča, da se boste prebili na prva mesta v Googlovem iskalniku. 

 

Vsisi
 
Sense

Privoščite si revitalizacijo telesa ali samo obraza v svetu masaž od Tajske do Havajev.

V podjetju Sense d.o.o. vas razvajamo z različnimi masažami telesa ali samo obraza. Nudimo različne savne ter vas razvajamo z različnimi negovalnimi terapijami. V naši ponudbi imamo naslednje storitve. Tajske in filipinske masaže, nega obraza Carita in Pelleve, Endosphères terapija obraza in telesa. Tukaj je še svet savn in depilacija ter nega nohtov.

 

Izdelava internetnih strani in trgovin - cena je konkurenčna!

V podjetju Vsi.si iz Ljubljana delujemo na področju digitalnega marketinga, ki se začne pri spletni strani ali trgovini. Izdelava spletne trgovine CMS je pojem, ki označuje kateri odprtokodni unikatni sistem je uporabljen. Za boljše in dolgoročno delovanje priporočamo izdelavo spletne trgovine na Wordpress CMS oziroma WooCommerce. Tako ima veliko možnosti za dodatne že pripravljene elemente in skozi čas dobiva posodobitve CMS-ja. Naš izziv je, kako narediti spletno stran, ki se bo prebila na prva mesta na Google in imela visok odstotek konverzij. Mi vam z optimizacijo pri tem pomagamo. 

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Toplotni mostoviIzdelava spletne strani S3CIzdelava spletne strani EkologikaIzdelava spletne strani Konstrukcjie OgrincIzdelava spletne strani NorikIzdelava spletne strani Total Avtoservis

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.