Nekirurški lifting obraza

Nekirurški lifting obraza z mikrotokom in čarobnimi rokavicami iz mikrovlaken z našo priznano vplivnico Piko Zrim

NEKIRURŠKI LIFTING OBRAZA Z MIKROTOKOM IN ČAROBNIMI ROKAVICAMI IZ MIKROVLAKEN

 

 

Razmnoževanje in razpadanje celic nadzirajo mikro tokovi. Ko se človek začne starati, biološki tok, ki ga telo ustvari, upade, zato celice kože ne morejo vzdrževati ravnovesja pretoka električne energije. To povzroča številne težave s kožo, izgubo čvrstosti, gube, starostne pege, itd.

 

Tretmaji obraza z mikrotokom preprečujejo uničujoče učinke staranja kože zaradi sončenja in slabih prehranjevalnih navad na neinvaziven način. Blaga električna vibracija stimulira številne funkcije kože in mišic z uporabo mikrotokovnih sond. Sonde so povezane z napravo, ki preko rokavic iz srebrnih vlaken prenašajo zelo nežen mikro tok na mišice obraza. Dogaja se tudi stimulacija točno določenih akupunkturnih točk. Ta mikro tok spodbuja proizvodnjo kolagena in elastina v vaši koži ter poveča proizvodnjo ATP za 400 %. 

 

ATP je vitalnost naših celic. Nastajanje ATP pojasnjuje trajne učinke mikrotoka na ponovno učenje obraznih mišic, da se napnejo in tonizirajo. Tretma z mikrotokom obnovi tista dele možganov, ki sporočajo koži, naj se pomladi. Pomaga tonirati obrazne mišice tako, da posnema naše lastne biološke tokove. Zato je ta tretma tako varna alternativa nekaterim invazivnim in tveganim posegom, ki so danes na trgu. 

 

Srebrne rokavice služijo kot prevodnik mikrotoka za nego kože. Vlakna, uporabljena za srebrne rokavice, so iz čistega srebra in odpravljajo alergijske reakcije na koži. Poleg tega ima protimikrobne lastnosti in številne prednosti, ki prispevajo k negi kože, kot je odstranjevanje bakterij, ki povzročajo številne težave s kožo.

 

Prednosti tretmaja z mikrotokom:

  • Poveča tonus obraznih mišic
  • Zgladi smejalne gubice, gube in drobne nepravilnosti
  • Napne kožo in izboljša elastičnost
  • Pospeši cirkulacijo in poveča oskrbo kože s hranili
  • Dvig obrvi in ličnic
  • Limfna drenaža
  • Zmanjšuje podočnjake
  • Izboljša ten kože