Endosphères terapija proti celulitu in antiaging obraza

 

Kompresivna® mikrovibracija

Endosphères® terapija je revolucionarni korak naprej v estetski in rehabilitacijski medicini. S to metodo dosežemo vidne rezultate že po nekaj terapijah.


Kompresivna mikrovibracija® deluje na kožo s cilindrom na katerem je kot satovje razporejenih 55 vrtečih se kroglic.

Sprememba hitrosti valjev določa frekvenco (40-254 Hz). Smer rotacije in frekvenca na tkivo delujeta kot "črpalka". Intenzivnost izberemo glede na potrebe posameznika in predela, ki ga tretiramo.

 

Endosphères® terapija zgladi tkivo, deluje na limfno drenažo, izboljša krvni obtok, razbija maščobno tkivo in povečuje celični metabolizem. Kompaktnost tkiva in zmanjšan obseg pa sta končni rezultat terapije.

 

Endosphères® terapija zelo ugodno deluje na mišično tkivo, sprosti napete mišice in vezivno tkivo ter izboljša elastičnost le teh. Zato je ta terapija še posebej primerna za tretiranje večjih mišičnih sklopov kot so hrbtne, ledvene in zadnjične mišice. Rezultat terapije je izboljšanje tonusa.

 

Z uporabo naprave v medicini športa, predvsem za regeneracijo poškodovanega mišičnega tkiva, so bio-inženirski raziskovalci razvili metodo, ki omogoča vidne estetske spremembe, pomlajevalni in sprostilni učinek ter zmanjšanje gub in znakov staranja.

Endosphères® terapija je varna in neinvazivna, ne poškoduje krčnih žil in limfnih kanalov.

 

Ak55® je napredni tehnološki instrument, ki postaja nepogrešljiv za estetske in rehabilitacijske tretmaje med profesionalci.

 

Kompresivna mikrovibracija

 

Akbody® kompresivna mikrovibracijska® tehnologija za oblikovanje telesa

Akbody® je računalniško vodena vibracijska naprava, ki omogoča uspešno Endosphères® terapijo. Naprava je pod nadzorom sofisticiranega računalnika, ki upravlja mobilno krmilno ročko s 55 kroglicami. Tehnologija na novo opredeljuje medicinski in estetski pristop k oblikovanju telesa. Med drugim odpravlja mišične poškodbe in neravnine tkiva po liposukciji. S to metodo uspešno odpravljamo celulit, vzpodbudimo limfno drenažo, izboljšamo mikrocirkulacijo. Na ta način telo preoblikujemo in učvrstimo, zato je še posebno priporočljiva po porodu in raznih dietah in shujševalnih programih.

 

Terapija uspešno pomaga tudi pri oblikovanju in učvrščevanju oprsja. Ima neverjeten lifting učinek, tako da v mnogih primerih kirurški poseg ni potreben.

 

AK55 kompresivna mikrovibracija
Delovanje:

1. DELUJE NA VASKULARNI SISTEM
2. DRENAŽNI UČINEK
3. MODELIRA IN ODSTRANJUJE "POMARANČNO KOŽO"
4. TONIFICIRA

 

AK55 kompresivna mikrovibracija

 

 

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® tehnologija proti gubam

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® Endosphères® terapija na novo opredeljuje medicinski in estetski pristop, ne samo pri odpravljanju celulita in limfni drenaži, ampak tudi pri pomlajevanju obraza. Rezultat je podoben botox-u, le da ga dosežemo na 100 % neinvaziven način.

 

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® terapija stimulira kožo in mišice obraza, vratu in dekolteja s pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic, na ta način spodbudi delovanje fibroblastov, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena in elastina. V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev in s tem nivo kisika in hranilnih snovi. Ta nova terapevtska tehnika fiziološko deluje na sprostitev mišic, da se zgladijo izrazne gube na obrazu.

 

AK55 kompresivna mikrovibracija

 

Neverjetni rezultati

Endosphères® kompresivna mikrovibracijska® terapija je že leta uspešna. Pri dosedanjih tretmajih ni bilo neželenih stranskih učinkov, stranke pa so bile 100 % zadovoljne. Rezultati se še izboljšujejo z rednimi obnovitvenimi tretmaji, ki preprečujejo evolucijo celulita in staranja kože.

 

Kompresivna mikrovibracija

Kompresivna mikrovibracija