Imate celulit kljub dietam in redni vadbi?

Rešitev je KOMPRESIVNA MIKROVIBRACIJSKA® ENDOSPHERES® TERAPIJA!


Kako se znebiti celulita?

Kompresivna Mikrovibracijska® Endosphères® Terapija izboljša krvni obtok, zgladi in razbija maščobno tkivo, deluje na limfno drenažo in povečuje celični metabolizem. Kompaktnost tkiva in zmanjšan obseg pa sta končni rezultat terapije.

Nova revolucionarna Kompresivna Mikrovibracijska® Endosphères® Terapija zagotavlja izjemen dejanski učinek že po prvem tretmaju.

 

 

Končno se je pojavila rešitev proti celulitu:

Kompresivna Mikrovibracijska® Endosphères® Terapija je revolucionarna nova metoda z izjemnim dejanskim učinkom, ki bo preoblikovala vaše telo v samo nekaj tretmajih.

Kompresivna Mikrovibracijska® Endosphères® Terapija je računalniško vodena naprava, ki deluje na nizkofrekvenčnih mehanskih vibracijah, ki:

- drastično zmanjšuje maščobne obloge na stegnih (t.i. jahalne hlače),

- drastično zmanjšuje videz pomarančne kože,

- odpravlja odvečne tekočine in posledično daje občutek lahkih nog.

 

AK55 kompresivna mikrovibracija

 

Kako deluje?

 

1. Lajšanje bolečin

Kompresivna Mikrovibracija® s svojim pulzirajočim in ritmičnim delovanjem na mehanoreceptorje ustvarja desenzibilizacijo le teh, z zmanjšanjem/odstranitvijo bolečine v kratkem času.Ta aktivacija receptorjev, skupaj z večjim pretokom kisika, omogoča zmanjšanje vnetja tkiva. Drastično zmanjšanje bolečine pri zdravljenju tkiv s celulitom je posledica izboljšanja metabolizma in zmanjšanje toksičnih snovi v telesu.

 

2. Limfna drenaža

Rotacijsko delovanje Endosphères® Terapije deluje kot črpalka, ki loči celulitno tkivo od odvečnih tekočin in odpadkov, ki se nabirajo v podkožnem vezivnem tkivu. Črpalka deluje kot drenaža na limfne žleze. Obravnavan predel kože bo tako takoj pridobil kisik in zmanjšal obseg.

 

3. Deluje na mikrocirkulacijo

Mehanske vibracije delujejo na mikrocirkulacijo tako, da povzročajo zožanje in razširjanje žil, posledica pa je izboljšanje krvnega pretoka na obravnavanem predelu.

 

4. Oblikovanje telesa

Vrtenje kroglic omogoča ločevanje adipocitov/maščobnih celic, odgovornih za vlaknasto tkivo, ki povzročajo videz pomarančne kože. Pulzirajoče delovanje na kožo zmanjša zamaščenost in s tem odpravlja nepravilnosti že po prvih terapijah.

 

5. Krepitev mišic

Vibracijska stimulacija vpliva na živčne celice/nevrone in omogoča optimizacijo mišičnega tonusa na želenih predelih telesa.


Kaj je celulit?

Celulit je motnja v podkožju oziroma hipodermisu, to je plast kože, ki jo sestavljajo kolagenska vlakna in maščobne celice, ki tvorijo tako imenovano površinsko telesno maščobo. Povzroča ga povečana količina maščobnega tkiva, ki zmanjša pretok krvi. Zaradi slabe prekrvavljenosti je zmanjšana presnova tkiva. Razlog za njegov nastanek se skriva v hormonskih in žilnih spremembah, kar pa še poslabšajo sedenje, stres, slaba prehrana in bolezni povezane z zastajanjem tekočine. Čeprav celulit prizadene predvsem ženske s povišano telesno težo, lahko nastane tudi pri vitkejših ženskah, predvsem na stegnih in bokih. Celulit se ne odziva na drastične shujševalne diete in telesne aktivnosti.

 

 

 

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® tehnologija proti gubam

AkFace® kompresivna mikrovibracijska® Endosphères® terapija na novo opredeljuje medicinski in estetski pristop, ne samo pri odpravljanju celulita in limfni drenaži, ampak tudi pri pomlajevanju obraza. Rezultat dosežemo na 100 % neinvaziven način. AkFace® kompresivna mikrovibracijska® terapija stimulira kožo in mišice obraza, vratu in dekolteja s pomočjo 60 vrtečih se silikonskih kroglic. Na ta način spodbudi delovanje fibroblastov, ki so odgovorni za proizvodnjo kolagena in elastina. V kožnem tkivu se poveča prekrvavitev in s tem nivo kisika in hranilnih snovi. Ta nova terapevtska tehnika fiziološko deluje na sprostitev mišic s čimer se zgladijo izrazne gube na obrazu.

 

 Ak face

 

 

 

Neverjetni rezultati

Endosphères® kompresivna mikrovibracijska® terapija je že leta uspešna. Pri dosedanjih tretmajih ni bilo neželenih stranskih učinkov, stranke pa so bile 100 % zadovoljne. Rezultati se še izboljšujejo z rednimi obnovitvenimi tretmaji, ki preprečujejo evolucijo celulita in staranja kože.

 

Kompresivna mikrovibracija

 

endo obraz