VIP wellness center 

Gre za možnost zakupa privatnega časa v savnah in masažnih bazenih, ki vam jo ponuja tudi naš wellness center Sense. VIP wellness je tako idealna rešitev za vse tiste, ki želite uživati v kombinaciji vrhunske opreme, ki vam je na voljo v wellness centru, in VIP izkušnje.

 

Savne

Ena od najbolj priljubljenih možnosti iz naše ponudbe je zagotovo VIP savna za dva.

Nudimo različne vrste savn:

 

  • Hammam - Turška savna z aroma in kromoterapijo
  • Finska savna
  • Bio savna
  • Hidromasažni bazen po savnanju

 

Če s partnerjem spadata med tiste, ki uživajo v blagodejnih učinkih savnanja, obenem pa želita imeti pri tem popolno zasebnost, vama vsekakor priporočamo, da obiščeta naš wellnes center.

Vip wellness Sense  

Dekliščina in druge večje skupine v savnah

Naš VIP wellness v Ljubljani pa ni namenjen samo parom, ampak tudi skupinam, sestavljenim iz različnega števila ljudi. V naših prostorih tako nemalokrat gostimo celo dekliščine, ki vključujejo razvajanje v savni in sproščujoče tajske masaže, posebno priložnost pa počastimo tudi s sladkim presenečenjem.

Ena od zanimivejših možnosti, ki so del naše VIP wellness ponudbe, pa je zagotovo možnost zakupa bazena v nočnem času, in sicer za največ 15 oseb.

Izkušnja vam bo zagotovo ostala v spominu za vse življenje, še posebej zaradi čudovitega razgleda na grad, ob katerem boste lahko uživali.

Vip wellness center v Ljubljani