Korona virus in spremenjen delovni čas

Spoštovani gostje,

v Sense Wellness-u se zavedamo problematike, povezane s širjenjem novega koronavirusa,
v luči katere smo že tako visoke higienske standarde še dodatno poostrili ter sprejeli dodatne preventivne ukrepe za zagotovitev varnosti osebja in gostov.

Zavedamo se, da med strankami vladajo dvomi glede koriščenja raznih storitev, zato v tem sporočilu objavljamo smernice Nacionalnega inštituta za javno zdravje ((https://www.nijz.si/sl/koronavirus-pogosta-vprasanja-in-odgovori#ali-lahko-glede-na-trenutno-epidemiolosko-situacijo-obiscem-bazen%3F) glede obiska bazenskih površin.

Masažne terapije in redno savnanje zvišujejo odpornost organizma in zmanjšujejo možnost okužbe, vendar si želimo zagotoviti varnost obiskovalcev in osebja. 

Po zadnjih podatkih je tveganje za okužbo na bazenih nizko, obisk hotelov in zdravilišč pa zaenkrat ni odsvetovan vsem, ki so zdravi in se dobro počutijo. Seveda pa je pri tem ključnega pomena, da se upoštevajo najvišji higienski standardi ter da gostje ob obisku ravnajo odgovorno ter dosledno upoštevajo preventivne higienske predpise.
Obveščamo vas, da wellness prostore redno čistimo in ustrezno zračimo, vso opremo pa ves čas razkužujemo. Naši uslužbenci so podučeni o vseh preventivnih ukrepih, ki jih striktno upoštevajo, stik z gosti pa je preprečen vsem članom osebja, ki so se zadrževali na ogroženih območjih ali se ne počutijo dobro.
Kljub temu pa v želji, da skupaj pripomoremo k omejitvi širjenja virusa, vljudno naprošamo vse starejše in druge pripadnike rizičnih skupin, da svoj obisk wellnessa preložijo in se s tem izognejo dodatnemu tveganju. Prav tako apeliramo na vse, ki ste se zadrževali na kritičnih območjih ali kažete znake kakršnega koli viroznega obolenja, da z obiskom počakate oz. nas obiščete, ko boste zopet zdravi.

Za kakršne koli informacije vam je nenehno na voljo osebje Sense Wellness Austria Trend hotel Ljubljana (030 338 338 ) in Sense Wellness Union Hotel  (040 377 888). O vseh nadaljnjih podatkih in spremembah poteka dogodkov vas bomo prav tako obveščali na tem spletnem mestu.
Želimo vam, da ostanete zdravi in ohranite dobro počutje, obenem pa se po ureditvi razmer veselimo sproščenega snidenja.  


HKRATI PA VAS OBVEŠČAMO O NOVEM DELOVNEM ČASU NA OBEH LOKACIJAH OD PONEDELJKA, 16.3.2020 DALJE: 

SENSE WELLNESS UNION HOTEL: 
vsak dan med 12:00 in 20:00 uro

SENSE WELLNESS AUSTRIATREND HOTEL:
savne in masaže vsak dan med 13:00 in 21:00 uro
kozmetične storitve: med 9:00 in 17:00 uro