Anticelulitna terapija Endospheres

Novo v Sense Wellness Grand Hotelu Union, enkratni preizkus Endospheres terapije proti celulitu - 50 %

Neinvazivno odstranjevanje celulita in lifting zadnjice za brezskrbno poletje! 


V petek, 12. maja ste med 12:00 in 21:00 uro, vabljene na Endospheres terapijo proti celulitu, ki je po novem tudi v samem centru Ljubljanje in se nahaja v 8. nadstropju Grand Hotela Union Business. Ta terapija je odlična za razgraditev perifernega tkiva na bokih in zadnjici, ki ga niti z redno vadbo ne moremo prekrvaviti oziroma odpraviti.

 

Celotna Endospheres terapija 45 min, za trebuh, noge in zadnjico bo ta dan po polovični ceni, -50% = 35,50 €.
 

Vse zainteresiranke si svoj termin za preizkus terapije proti celulitu obvezno predhodno rezervirate na:

                                                                      040 377 888

Po tem se boste lahko naročile in kupile paket 6-ih obiskov z - 30% popustom (gotovinski). Priporoča se obisk 2x tedensko in za optimalni rezultat se priporoča 12 terapija. Za več info si oglejte video http://www.sense.si/endospheres-terapija-obraza-in-telesa!

 

Ob nakupu paketa šestih tretmajev Endospheres terapije vam priporočamo še nakup paketa 4-ih ur Core Pilatesa (-10%), vadbe, ki poteka v Studiu na Kersnikovi 10a, v Ljubljani, pod strokovnim vodstvom Natalije Veselinovič (inštruktorice in vaditeljice pilatesa in Gyrotonic®). Core pilates je intenzivna vadba za enakomerno oblikovanje vseh mišičnih skupin, vadbo popestrimo tudi z vajami ob baletnem drogu. Več informacij na: 041 388 653.