Razvajanje v dvoje – privoščite si masažo v Sense Ljubljana


Se morda sprašujete, kam na vikend razvajanje v dvoje? Sense spa center Ljubljana predstavlja odlično izbiro za vse, ki bi sebi in svojim najbližjim radi privoščili razvajanje v dvoje. V okviru storitev za nego telesa so vam namreč na voljo tudi različne vrste masaž in savn. Tako masaže kot savne bodo poskrbele za vaše telo od glave do pet, hkrati pa bodo pripomogle k boljšemu duševnemu počutju. Nega telesnega in duševnega zdravja je v današnjem, mnogokrat stresnem načinu bivanja, izjemnega pomena. Masažni salon Sense Ljubljana je kraj sprostitve in oddiha od vsakodnevnih opravil, za kar poskrbi vrhunska masaža.
Obstaja več kot 80 različnih načinov masaže, v Sense spa centru pa vam nudimo naslednje masaže:

  •     različne tajske masaže: tradicionalna tajska masaža, tajska masaža z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči in z maslom, ter kraljevska tajska masaža;
  •     orientalsko refleksno masažo stopal;
  •     filipinska hilot masažo;
  •     pre-natal treatment masažo, ki je prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti.

 

vikend razvajanje v dvojetajska masaža v dvoje


Vikend razvajanje v dvoje – savna po ugodni ceni


Savnanje pozitivno vpliva na vaše zdravje in počutje, ohranja mladosten videz vaše kože ter spodbuja pozitivno življenjsko energijo. Znanstveno je dokazano, da izdatno potenje pomaga pri zdravljenju mnogih obolenj in blaži razne bolečine v hrbtu in mišicah. Pri potenju potrošimo ogromno kalorij, kar pomeni, da s savnanjem tudi hujšamo.
Navadna savna pa lahko kmalu pridobi tudi posebno noto romantike in postane posebna savna v dvoje. V spa centru Sense Ljubljana bomo poskrbeli, da bo vaše vikend razvajanje v dvoje v savni nemoteno in zasebno. Savna bo ob uri, ki si jo boste sami izbrali, odprta le za vas. Odišavljen in prijetno zatemnjeni prostor, v katere se lahko prepustite poslušanju izbrane glasbe, vama bodo pričarale intimo samo za vaju. Zasebna savna v dvoje ponuja posebno doživetje, zato se odločite za zakup savne in z vikend razvajanjem v dvoje presenetite vašo najdražjo.
V našem svetu savn so vam na voljo turška savna z aroma in kromoterapijo (Hammam), finska savna ter bio savna, ki je podobna finski, le da je temperatura v njej precej nižja (okoli 60°C), vlažnost pa višja (okoli 45 %). Zrak v njej je prežet z aromami zelišč. Je manj naporna kot finska savna in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.

Smo vas navdušili za vikend razvajanje v dvoje v našem spa centru? Če vas zanima cena razvajanja v dvoje, vas vabimo, da nas obiščete ali pa nas pokličete.