Kam na razvajanje v dvoje?


Si tudi vidva želita razvajanja v dvoje pa ne vesta kam se podati? Pri nas vam ponujamo različne pakete razvajanja v dvoje.

 

razvajanje v dvoje

Programi enodnevnih razvajanj v dvoje

Zakup wellnessa za 2 osebi

V dopoldanskem ali večernem času

2-urno razvajanje v turški, finski in bio savni ter hidromasažnem bazenu + 2 kozarca penine + sladko presenečenje

 

VIP tretmaji za pare

izbirate lahko med programi Rajski vrt, sanjska romanca in večna mladost

Vključena uporaba hidro-masažnega bazena, savne, izposoja kopalnih plaščev, brisač in natikačev, čaj ter sladko presenečenje.

 

Romantični vikend razvajanja v dvoje

Naporni urniki modernega življenja so pogosto vzrok, da si pozabimo vzeti čas zase in za drug drugega. Če sta tudi vidva opazila, da zaradi pomanjkanja časa vajino razmerje prehaja v nekaj rutinskega, je čas, da si privoščita luksuzni vikend razvajanja v dvoje, ki bo vajino razmerje popestril in v njem spet pričaral nekaj iskric. Program vikend razvajanja v dvoje lahko izbereta sama. Možen je zakup savne, masažnega bazena, odločita pa se lahko tudi za program masaž. Razvajanje v dvoje v savnah je zanimivo, saj lahko izbirata med različnimi savnami – infra savno, bio savno ter finsko savno. Postregli vama bomo tudi omamen tajski čaj z limonsko travo, ki vaju bo navdušil s svojo omamno aromo. 

 

vikend razvajanje v dvoje

Pa naj bo to darilo za najboljša prijatelja ali pa vikend razvajanja v dvoje podarite svojemu partnerju in sebi. Izkoristite rojstni dan ali obletnico za nakup darilnega bona s katerim ne morete zgrešiti.