Kam na razvajanje v dvoje?


Si tudi vidva želita razvajanja v dvoje pa ne vesta kam se podati? Pri nas vam ponujamo različne pakete razvajanja v dvoje. Odločite se lahko za nekaj urno razvajanje, možno pa je tudi vikend razvajanje v dvoje.


Razvajanje v dvoje v sklopu odličnih programov!


Seveda je takšnih ponudb na trgu kar nekaj, vendar se je pred nakupom storitve potrebno zavedati, da kvaliteta storitve variira od salona do salona. Pri nas vam ponujamo kvalitetne programe razvajanj v dvoje. Odločita se lahko za masaže, uporabo infra in bio savne. Možna je tudi uporaba bazena.

 

razvajanje v dvoje


Ponujamo vam tudi romantični vikend razvajanja v dvoje


Naporni urniki modernega življenja so pogosto vzrok, da si pozabimo vzeti čas zase in za drug drugega. Če sta tudi vidva opazila, da zaradi pomanjkanja časa vajino razmerje prehaja v nekaj rutinskega, je čas, da si privoščita luksuzni vikend razvajanja v dvoje, ki bo vajino razmerje popestril in v njem spet pričaral nekaj iskric. Program vikend razvajanja v dvoje lahko izbereta sama. Možen je zakup savne, masažnega bazena, odločita pa se lahko tudi za program masaž. Razvajanje v dvoje v savnah je zanimivo, saj lahko izbirata med različnimi savnami – infra savno, bio savno ter finsko savno. Postregli vama bomo tudi omamen tajski čaj z limonsko travo, ki vaju bo navdušil s svojo omamno aromo. Pripravili pa vama bomo tudi sladko presenečenje – izdamo vama le to, da bodo vsi sladokusci naravnost navdušeni!

 

vikend razvajanje v dvoje


Čudovito razvajanje ali odlično darilo!


Razvajanje v dvoje si lahko podarite tudi kot darilo. Pa naj bo to darilo za najboljša prijatelja ali pa vikend razvajanja v dvoje podarite svojemu partnerju in sebi. Definitivno bo to darilo eno izmed najboljši, ki mu/ji ga boste podarili, saj bo razvajanje v dvoje nepozabna izkušnja, ki si jo bo vaša boljša polovica zapomnila za vse življenje. Vas zanima več o razvajanju v dvoje? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o širini ponudbe, ki vam jo ponujamo. Seveda nas v primeru dodatnih vprašanj lahko pokličete ali pa nam vprašanja zastavite v e-pošti. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v našem salonu kjer se o storitvah, ki vam jih ponujamo lahko natančno pozanimate. Sprejeli vas bodo prijazni terapevti, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vprašanja. Ob obisku pa nas ne pozabite povprašati tudi o ceni razvajanja v dvoje!