Anticelulitna terapija Endospheres

Novo v Sense Wellness Grand Hotelu Union, enkratni preizkus Endospheres terapije proti celulitu - 50 %

Neinvazivno odstranjevanje celulita in lifting zadnjice za brezskrbno poletje! 


V petek, 12. maja¬†ste¬†med 12:00 in 21:00 uro, vabljene na¬†Endospheres terapijo¬†proti celulitu, ki je po novem tudi v samem centru Ljubljanje in se nahaja v 8. nadstropju¬†Grand Hotela¬†Union Business. Ta terapija je odlińćna za razgraditev perifernega tkiva na bokih in zadnjici, ki ga niti z redno vadbo ne moremo prekrvaviti oziroma odpraviti.

 

Celotna Endospheres terapija 45 min, za trebuh, noge in zadnjico bo ta dan po polovińćni ceni, -50% = 35,50 ‚ā¨.
 

Vse zainteresiranke si svoj termin za preizkus terapije proti celulitu obvezno predhodno rezervirate na:

                                                                      040 377 888

Po tem se boste lahko narońćile in kupile paket 6-ih obiskov z - 30% popustom (gotovinski). Priporońća se obisk 2x tedensko in za optimalni rezultat se priporońća 12 terapija. Za veńć info si oglejte video http://www.sense.si/endospheres-terapija-obraza-in-telesa!

 

Ob nakupu paketa Ň°estih tretmajev Endospheres terapije¬†vam priporońćamo Ň°e nakup paketa 4-ih ur¬†Core Pilatesa (-10%), vadbe, ki poteka v Studiu na Kersnikovi 10a, v Ljubljani, pod strokovnim vodstvom Natalije Veselinovińć (inŇ°truktorice in vaditeljice¬†pilatesa in Gyrotonic¬ģ). Core pilates je intenzivna vadba za enakomerno oblikovanje vseh miŇ°ińćnih skupin, vadbo popestrimo tudi z vajami ob baletnem drogu. Veńć informacij na: 041 388 653.