Masaže vseh vrst v Sense Ljubljana  

Sense Ljubljana je masažni salon v Ljubljani, ki vam v okviru storitev za nego telesa nudi tudi različne vrste masaž, ki bodo poskrbele za vaše telo od glave do pet, hkrati pa bodo pripomogle k boljšemu duševnemu počutju.
Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Redna masaža pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Blagodejno pa vpliva tudi na človekov imunski sistem.

 

ljubljana masaža


Sense nudi različne masaže:

 

  • tajske masaže
  • orientalska refleksna masaža stopal
  • filipinska hilot terapevtska masaža (z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravi bolečine v hrbtu)
  • pre-natal treatment (prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti)
  • foot flow terapevtska masaža
  • protistresna masaža

 

Cenik masaž si lahko ogledate tukaj >>>

 

tajska masaža ljubljana

 

Tajska masaža

Tajska masaža predstavlja enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja. zagotavljajo tajske masaže. Masažni salon Sense Ljubljana vam nudi različne tajske masaže: 

 

  • tradicionalna tajska masaža
  • tajska masaža z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči in z maslom (kakavovo, kokosovo in mangovo maslo)
  • kraljevsko tajsko masažo, ki je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji.

 

Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni uporablja različne tehnike masaže, ki največkrat temeljijo na navornem raztezanju mišic ob hkratnem pritiskanju na energijske točke, da bi se znova vzpostavil neoviran pretok energije skozi telo. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža vitalnosti.

 

Preostale storitve

V Sense Ljubljana bomo poskrbeli tudi za nego obraza, manikuro, pedikuro in depilacijo. Nudimo tudi najem vip savne. Sense Ljubljana vas vabi, da se sprostite v prijetnem ambientu pod izkušenimi rokami usposobljenih maserk.