Masaže vseh vrst na voljo v Sense Ljubljana  


Danes ga ni človeka, ki se ne bi zavedal blagodejnih učinkov redne masaže. Sense Ljubljana je masažni salon v Ljubljani, ki vam v okviru storitev za nego telesa nudi tudi različne vrste masaž, ki bodo poskrbele za vaše telo od glave do pet, hkrati pa bodo pripomogle k boljšemu duševnemu počutju.
Masaža je naravna in učinkovita metoda za ohranjanje zdravja in zagotavljanje dobrega počutja. Redna masaža pripomore, da postanemo bolj umirjeni, bolj zdravi in srečnejši. Masaža spodbuja pretok krvi in limfe in s tem posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Masaža deluje tudi na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Blagodejno pa masaža vpliva tudi na človekov imunski sistem.

 

ljubljana masaža


Vas zanima, katere masaže v Ljubljani vam nudi Sense? Poleg tajskih masaž so vam na voljo tudi:

  •     orientalska refleksna masaža stopal;
  •     filipinska hilot terapevtska masaža, ki z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravi bolečine v hrbtu;
  •     pre-natal treatment pa je masaža, prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti.


Masaže Sense Ljubljana - tajska masaža

 

 

tajska masaža ljubljanaTajska masaža predstavlja enostavno in zanesljivo pot do boljšega in vitalnejšega počutja. zagotavljajo tajske masaže. Masažni salon Sense Ljubljana vam nudi različne tajske masaže: poleg tradicionalne tudi tajsko masažo z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči in z maslom (kakavovo, kokosovo in mangovo maslo). Odločite pa se lahko tudi za kraljevsko tajsko masažo, ki je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji. Po njej se boste počutili kraljevsko. Tradicionalna tajska masaža za lajšanje bolečin in preprečevanje bolezni uporablja različne tehnike masaže, ki največkrat temeljijo na navornem raztezanju mišic ob hkratnem pritiskanju na energijske točke, da bi se znova vzpostavil neoviran pretok energije skozi telo. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža, jo imenujemo tudi masaža vitalnosti. Zakaj nas ne bi obiskali in se sami prepričali o blagodejnih učinkih masaže? V Sense Ljubljana bomo poskrbeli tudi za nego obraza, manikuro, pedikuro in depilacijo. Nudimo tudi najem vip savne. Sense Ljubljana vas vabi, da se sprostite v prijetnem ambientu pod izkušenimi rokami usposobljenih maserk. Tajska masaža, še zlasti kadar je akcija, predstavlja tudi odlično idejo za vikend razvajanje v dvoje.