Thai masaža – zanesljiva pot do boljšega in vitalnejšega počutja


thai masažaTradicionalna thai masaža predstavlja odlično rešitev za vse, ki želite v današnji intenzivni in stresni način življenja vnesti tudi nekaj sprostitve. Delo v pisarni in večurno sedenje za računalnikom močno obremenjuje naše mišice in sklepe. Nega telesnega in duševnega zdravja je izjemnega pomena.
Tradicionalna thai masaža je terapevtska masaža, sestavljena iz široke palete različnih tehnik in veščin, katerih skupen cilj je izboljšati zdravstveno stanje in počutje. Z masažo določenih akupresurnih točk po telesu sproščamo mišice in izboljšamo prekrvavitev, s tem pa zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine, ohranjamo vitalnost ter ustvarjamo ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Blagodejni dotiki dlani pomirjajo, sproščajo telo in božajo dušo. Učinek masaž pa dopolnjujejo izbrana eterična olja ter izvlečki tajskih zelišč, sadja in cvetov – thai masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji.


Vas zanima, kje je najboljša in najcenejša masaža v Ljubljani? Obiščite masažni salon Sense Ljubljana in se tako o kakovosti storitve kot njeni ceni prepričajte sami.


Thai masaža – masažni salon Sense Ljubljana nudi številne tajske masaže


Masažni salon Sense Ljubljana vam nudi različne tajske masaže, vsaka izmed njih pa je na svoj specifičen način prilagojena sproščanju problematičnih točk. Tako vam je poleg tradicionalne tajske masaže na voljo tudi thai masaža z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči in z maslom (kakavovo, kokosovo in mangovo maslo). Toplo vam priporočamo kraljevsko tajsko masažo, ki je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji. Zagotavljamo vam, da se boste po njej počutili kraljevsko.


Masažni salon Sense Ljubljana pa poleg tajskih masaž izvaja tudi druge masaže, kot so orientalska refleksna masaža stopal, filipinska hilot masaža ter masaža za nosečnice, ki je prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti.

 

masažni salon ljubljana


Masažni saloni – Sense Ljubljana nudi vrhunsko storitev za ugodno ceno


Masažni saloni so v Ljubljani res dobro zastopani, a le malokje boste našli tako usposobljene maserke in tako prijeten ambient z orientalskim pridihom. Masažni salon Sense Ljubljana je kraj sprostitve in oddiha od vsakodnevnih opravil, za kar poskrbi vrhunska thai masaža. Cena je dostopna, o čemer se lahko prepričate tudi na naši spletni strani, kjer je na voljo cenik.
Poleg tajske masaže Sense Ljubljana nudi tudi turško, finsko in bio savno, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plazo in vip rezidenco, kjer izvajamo tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti.