Thai masaža

Masažni salon Sense Ljubljana vam nudi različne tajske masaževsaka izmed njih pa je na svoj specifičen način prilagojena sproščanju problematičnih točk. Na voljo so:

 

  • tradicionalna tajska masaža,
  • thai masaža z aromatičnimi olji,
  • thai masaža s toplimi zelišči in z maslom (kakavovo, kokosovo in mangovo maslo),
  • kraljevska tajska masaža, ki je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji. 

 

thai masaža

 

Tradicionalna thai masaža

Tradicionalna thai masaža predstavlja odlično rešitev za vse, ki želite v današnji intenzivni in stresni način življenja vnesti tudi nekaj sprostitve. Delo v pisarni in večurno sedenje za računalnikom močno obremenjuje naše mišice in sklepe. Nega telesnega in duševnega zdravja je izjemnega pomena.
Tradicionalna thai masaža je terapevtska masaža, sestavljena iz široke palete različnih tehnik in veščin, katerih skupen cilj je izboljšati zdravstveno stanje in počutje. Z masažo določenih akupresurnih točk po telesu sproščamo mišice in izboljšamo prekrvavitev, s tem pa zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine, ohranjamo vitalnost ter ustvarjamo ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Blagodejni dotiki dlani pomirjajo, sproščajo telo in božajo dušo. Učinek masaž pa dopolnjujejo izbrana eterična olja ter izvlečki tajskih zelišč, sadja in cvetov – thai masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji.

 

Masaže v Sense Ljubljana

Masažni salon Sense Ljubljana pa poleg tajskih masaž izvaja tudi druge masaže:

 

  • orientalska refleksna masaža stopal,
  • filipinska hilot masaža ter
  • masaža za nosečnice, ki je prilagojena potrebam nosečnic in je priporočljiva po prvih treh mesecih nosečnosti

 

Masažni saloni so v Ljubljani res dobro zastopani, a le malokje boste našli tako usposobljene maserke in tako prijeten ambient z orientalskim pridihom. Masažni salon Sense Ljubljana je kraj sprostitve in oddiha od vsakodnevnih opravil. 

 

masažni salon ljubljana


Sense Ljubljana nudi tudi turško, finsko in bio savno, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plazo in vip rezidenco, kjer izvajamo tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti.