Thai masaža – vse, kar morate vedeti o thai masažahthai masaže cene

Thai masaža se izvaja z aromatičnimi olji po izbiri stranke. Namen masaže je stimulacija akupresurnih točk, s čemer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in odpravljamo stres. Aromatična olja kožo negujejo in nanjo vplivajo blagodejno. Thai masaže izvajamo tudi v Spa Centru Sense. Na voljo vam je tradicionalna tajska masaža, tajska masaža s toplimi zelišči, kraljeva masaža in številne druge. Svojo lahko izberete iz naše ponudbe, ki jo boste našli na spletni strani. Za dodatne informacije o thai masaži smo vam v centru vedno na voljo, zato nas lahko kadarkoli kontaktirate. Cena masaže je odvisna od vrste masaže – cenik je dostopen na spletni strani, kjer lahko preverite tudi trajanje posamezne masaže. Prepričani smo, da boste iz našega centra odšli sproščeni in dobre volje, zato se veselimo vašega obiska! Pričakujemo vas v Spa Centru Sense v Ljubljani.


Thai masaže

Thai masaža cena

Thai masaže prinašajo sproščenost in užitek. Delujejo sprostitveno, protibolečinsko, izboljšajo krvni obtok in delovanje imunskega sistema, povečajo gibljivost sklepov, stimulirajo limfni sistem, dajejo občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepijo zdravje, kar pomeni, da delujejo precej globlje od klasičnih masaž. Tradicionalno obliko thai masaže izvajamo na blazini na tleh. Pričnemo jih s kratko sprostitvijo, nadaljujemo pa s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah. Sledijo raztezni prijemi in aktivacija glavnih energetskih kanalov. Več o tovrstni masaži si lahko preberete na naši spletni strani, kjer boste zares našli vse potrebne informacije. Nudimo vam tudi klasično masažo hrbta po ugodni ceni. Vljudno vabljeni k ogledu naše bogate ponudbe thai masaže in ostalih storitev. Se vam porajajo vprašanja, na katera ne najdete odgovora? Pišite nam – z veseljem vam bomo odgovorili!


Thai masaža in ostale storitve

Thai masaža po ugodni ceni vam je na voljo v Spa Centru Sense, v katerem se lahko poleg tovrstne masaže odločite tudi za druge oblike razvajanj. Nudimo vam tudi depilacije in nego nohtov, prav tako pa ste vabljeni tudi v obisk našega sveta savn, v katerem boste svoje telo zagotovo očistili strupov! Odločite se lahko za tajsko masažo glave in tudi druge vrste masaž – ne glede na to, katero boste izbrali, boste iz Spa Centra Sense odšli presrečni! Odločite se za thai masažo in nas obiščite v Spa Centru – veselimo se vašega obiska!