Tajske masaže – Ljubljana, hotel Austria Trend


V našem Sense Wellnessu vam nudimo veliko različnih vrst tajske masaže (Ljubljana, hotel Austria Trend). Zelo priljubljena je, na primer, tajska masaža z olji, ki jo izvajamo z različnimi aromatičnimi olji po vašem izboru. Pri tej tajski masaži stimuliramo akupresurne točke, s čemer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti. Center naše tajske masaže – Ljubljana, natančneje hotel Austria Trend – je gostil že številne pomembne goste, ki so od nas odšli več kot zadovoljni. Cena tajske masaže pri nas je zares ugodna, tako si lahko vsak privošči nekaj razvajanja in trenutkov samo zase, da od nas odide napolnjen z novo energijo. Oglejte si našo izbiro tajskih masaž, akcije, ki jih najdete na naši spletni strani in nato pridite k nam ter si privoščite uživanje.

 

tajska masaža ljubljana


Tajska masaža z olji za večji pretok energije


V našem centru za tajske masaže, Ljubljana v hotelu Austria Trend vas z veseljem pričakujemo. Za vse pristaše enostavnih stvari priporočamo tradicionalno tajsko masažo. Deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Deluje veliko globlje kot klasična masaža. Za odlične tajske masaže – Ljubljana, kjer vas prijazna ekipa pričakuje v hotelu Austria Trend – se obrnite na nas. Cena tajske masaže je zastavljena tako, da si jo lahko vsi privoščite, saj se zavedamo, da vsak potrebuje nekaj trenutkov le zase. Na naši spletni strani lahko vedno najdete – za čisto vse vrste tajske masaže – akcije in posebne ponudbe, s katerimi boste še več prihranili in od nas odšli kot prenovljeni.

 

tajska masaža ljubljana


Tajska masaža z olji za odpravljanje stresa


Poleg tajske masaže (Ljubljana, v hotelu Austria Trend) vam nudimo tudi orientalsko masažo stopal. Refleksna masaža stopal deluje na energetskem nivoju in jo izvajamo s pritiski na akupresurne točke na podplatih. Temelji na spoznanju, da se vsak del telesa odziva na natančno določeno refleksno točko na stopalih in dlaneh, s tem pa vzpostavljamo telesno in duševno ravnovesje in krepimo zdravje. Odlična je tudi masaža s toplim kakavovim maslom za vse ljubitelje čokolade oz. kakava in za vse, ki si želite občutka mehkobe na svoji koži. Obiščite nas za tajsko masažo – Ljubljana, hotel Austria Trend – in si privoščite masažo za eno osebo ali romantično tajsko masažo z olji za dva, kjer se bosta s partnerjem ali partnerko dodobra odpočila. Toplo vabljeni, da nas obiščete in si vzamete čas zase.