Najboljša tajska masaža v Ljubljani v masažnem salonu Sense


Vas zanima, kje je najboljša tajska masaža v Ljubljani? Odgovor na to vprašanje boste našli v naslednjih vrsticah. V masažnem salonu Sense izvajajo tako tradicionalno tajsko masažo kot tudi tajsko masažo z aromatičnimi olji in toplimi zelišči. Poleg tajskih masaž so na voljo tudi številne druge masaže. Med drugimi tudi orientalska refleksna masaža stopal, filipinska hilot masaža ter pre-natal treatment masaža.
Nega telesnega in duševnega zdravja je v današnjem, mnogokrat stresnem načinu bivanja, izjemnega pomena. Delo v pisarni in večurno sedenje za računalnikom močno obremenjuje naše mišice in sklepe. Za eno najbolj sproščujočih gotovo velja prav tajska masaža. Tradicionalna tajska masaža Sense Ljubljana predstavlja odlično rešitev za vse, ki želite v današnji intenzivni in stresni način življenja vnesti tudi nekaj sprostitve.

 

tajska masaža ljubljanatajska masaža ljubljana cena


Tradicionalna tajska masaža v Ljubljani za boljše zdravstveno stanje in počutje


Tradicionalna tajska masaža je terapevtska masaža, ki je sestavljena iz široke palete različnih tehnik in veščin, katerih skupen cilj je izboljšati zdravstveno stanje in počutje. Z masažo določenih akupresurnih točk po telesu sproščamo mišice in izboljšamo prekrvavitev, s tem pa zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine, ohranjamo vitalnost ter ustvarjamo ravnotežje med energijo telesa, uma in duha. Blagodejni dotiki dlani pomirjajo, sproščajo telo in božajo dušo. Učinek masaž pa dopolnjujejo izbrana eterična olja ter izvlečki tajskih zelišč, sadja in cvetov – tajska masaža s toplimi zelišči in aromatičnimi olji.
Tradicionalna tajska masaža v Ljubljani v Sense spa centru v Ljubljani lahko poteka leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju. Izvajamo jo na blazini na tleh. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Približno enourna seansa se običajno začne pri nogah in konča pri glavi. Pri masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena. Po kratki sprostitvi začnemo s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah, nato nadaljujemo s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov, ki jih Tajci imenujejo 'Sen linije'.

 

 

Privoščite sebi in svojim najbližjim razvajanje s tajsko masažo 


Bi radi presenetili svojo ljubezen, pa ne veste, kam bi jo peljali na razvajanje v dvoje? Tajske masaže, ki jih ponuja Sense Ljubljana, so prava izbira. Masažni salon Sense Ljubljana je kraj sprostitve in oddiha od vsakodnevnih opravil. Za vas in vašo ljubezen bodo poskrbele usposobljene maserke v prijetnem ambientu z orientalskim pridihom. Cena tajske masaže je dostopna, o čemer se lahko prepričate tudi na naši spletni strani, kjer je na voljo cenik.