Tajska masaža po vašem izboru


V našemu Sense wellness centru vam ponujamo več vrst masaž. Izvajamo tajsko masažo z različnimi aromatičnimi olji po vašem izboru. Pri tej tajski masaži stimuliramo akupresurne točke, s čemer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in vas odpelje v stanje blaženosti. Pri nas dobite tajsko masažo ugodno, vaše počutje po njej pa bo neprecenljivo. Če si s partnerjem ali partnerico želita malo romantike, toplo priporočamo tajsko masažo za dva, kjer bosta zagotovo oba uživala. Tajska masaža v dvoje vaju bo sprostila ter napolnila z energijo. Izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje – vse to so prednosti tajske masaže – akcijo z ugodnimi cenami lahko najdete na naši spletni strani.

 

tajska masaža ljubljana


Tajska masaža v dvoje, da boste kot prerojeni


Tajsko masažo izvajamo na blazini na tleh. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Pri masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena. Po kratki sprostitvi začnemo s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah, nato nadaljujemo s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov, ki jih Tajci imenujemo 'Sen linije'. Tajska masaža poteka leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju. Naročite svojo tajsko masažo ugodno – ne bo vam žal. Tajska masaža za dva bo edinstveno romantično doživetje, po katerem bo vaše počutje več kot odlično. Ponujamo vam tudi kraljevo masažo, po kateri se boste počutili  kraljevsko. Kraljeva tajska masaža je sestavljena  iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaža z aromatičnimi olji. Dobro preglejte našo spletno stran, ko iščete svojo tajsko masažo – akcije so vredne ogleda, z njimi boste veliko prihranili.

 

tajska masaža za dva
Tajska masaža v dvoje za novo energijo


Tajsko masažo s toplimi zelišči izvajamo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ki dobrodejno delujejo na naše telo. Pomaga pri vnetju mišic, stresu in manjših poškodbah ali bolečinah, kot na primer revmi ali artritisu. Ta masaža ustvarja ravnotežje duha in telesa, prijetno vpliva na kožo, jo krepi in ji daje prožnost. Priporočamo jo gostom, ki bi utegnili biti preobčutljivi (razna akutna bolečinska stanja) za tradicionalno tajsko masažo. Seveda je odlična ideja tudi tajska masaža v dvoje. Hilot je filipinska terapevtska masaža, ki z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravi bolečine v hrbtu. Ker so bananini listi naravni ionizator hilot terapevt z dotikom določi moten pretok energije v telesu in se posveti problemu, dokler ne vzpostavi ravnotežja in harmonije ter občutka olajšanja.