Tajska masaža po vašem izboru

Tajsko masažo izvajamo na blazini na tleh. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Pri masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena. Po kratki sprostitvi začnemo s stimulacijo akupresurnih točk na stopalih in nogah, nato nadaljujemo s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov, ki jih Tajci imenujemo 'Sen linije'. Tajska masaža poteka leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju. 

 

tajska masaža ljubljana

 

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Tajska masaža pri kateri stimuliramo akupresurne točke, s čemer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije ter odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji blagodejno učinkuje na kožo in pretok krvi v telesu.

 

Tajska masaža v dvoje

Če si s partnerjem ali partnerico želita malo romantike, toplo priporočamo tajsko masažo za dva, kjer bosta zagotovo oba uživala. Tajska masaža v dvoje vaju bo sprostila ter napolnila z energijo. Izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje.  Tajska masaža za dva bo edinstveno romantično doživetje, po katerem bo vaše počutje več kot odlično.

 

Kraljeva tajska masaža je sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaža z aromatičnimi olji.

 

Tajska masaža s toplimi zelišči

Tajsko masažo s toplimi zelišči izvajamo s toplimi snopiči tajskih zelišč, ki dobrodejno delujejo na naše telo. Pomaga pri vnetju mišic, stresu in manjših poškodbah ali bolečinah, kot na primer revmi ali artritisu. Ta masaža ustvarja ravnotežje duha in telesa, prijetno vpliva na kožo, jo krepi in ji daje prožnost. Priporočamo jo gostom, ki bi utegnili biti preobčutljivi (razna akutna bolečinska stanja) za tradicionalno tajsko masažo.

 

Filipinska terapevtska masaža

Hilot je filipinska terapevtska masaža, ki z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravi bolečine v hrbtu. Ker so bananini listi naravni ionizator hilot terapevt z dotikom določi moten pretok energije v telesu in se posveti problemu, dokler ne vzpostavi ravnotežja in harmonije ter občutka olajšanja.

 

tajska masaža za dva