Tajska masaža Ljubljana - najboljša tajska Sense masaža hrbta

Najboljša tajska masaža v LjubljaniTajska masaža prinaša številne telesne in duševne koristi. Lahko nas spodbuja, umirja, odpravlja napetost, preganja nespečnost ter sprošča boleče mišice ter tako poskrbi za dobro počutje. Za eno najbolj zaželenih velja tajska masaža hrbta, saj terapevt masira predele, ki so blizu živčevja, kar je izjemno prijetno, poleg tega pa hrbet ne velja za intimni del telesa, zato se ljudje lažje sprostijo. Tajska masaža hrbta se izvaja tako pri lažjih kot tudi pri hujših bolečinah v zatilju, ramenih in na hrbtu, ki so posledica pomanjkanja gibanja in nepravilne obremenitve. Masiramo zgornji in spodnji dela hrbta ter križnico in vratni predel, kjer so prisotne bolečine, zatrdline, vozli napetosti ali druge funkcijske motnje trapezoidne mišice. V okviru teh predelov se tajska masaža hrbta osredotoča na vretenca in diske, kjer je dokazano največ težav. Z rednimi obiski terapevta bolečine v hrbtu občutno omilimo, pri zelo hudih deformacijah pa preprečimo poslabšanje stanja.
Vas mučijo bolečine v hrbtu? Zakaj ne bi obiskali Sense spa centra, kjer vam je na voljo najboljša tajska masaža hrbta v Ljubljani.

 

 

Tradicionalna tajska masaža pomemben del tajske medicine

Tradicionalna tajska masaža deluje sprostitveno, protibolečinsko, izboljša krvni obtok in delovanje imunskega sistema, poveča gibljivost sklepov, stimulira limfni sistem, daje občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepi zdravje. Njena posebnost so različne terapevtske tehnike in raztezne vaje ter pritiski na energijske točke po telesu, ki znova vzpostavijo neoviran pretok energije skozi telo. Ker deluje veliko globlje kot klasična masaža telesa, jo imenujemo tudi masaža vitalnosti.
Tradicionalna tajska masaža telesa v Sense spa centru Ljubljana lahko poteka leže na hrbtu, trebuhu in boku ter v sedečem položaju. Oblečeni ste v udobna naravna oblačila. Običajna, približno enourna seansa se običajno začne pri nogah in konča pri glavi. Pri masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena.

 

 

Sense Spa Center – najboljša tajska masaža v Ljubljani

Tradicionalna tajska masaža hrbta je v Sense Ljubljana le ena od številnih. Na voljo so vam tudi:
tajska masaža hrbta z aromatičnimi olji, s toplimi zelišči ali različnimi masli (kokosovim, kakavovim ali mangovim), kraljeva tajska masaža, sestavljena iz tradicionalne tajske masaže in tajske masaže z aromatičnimi olji, orientalska masaža stopal, masaža obraza proti gubam, anticelulitna masaža, pre-natal treatment ter terapevtska filipinska hilot masaža.
Poleg tajske masaže vam je na voljo tudi savna. Sense Ljubljana nudi turško, finsko in bio savno.

Se sprašujete, kje je najboljša tajska masaža v Ljubljani? Obiščite nas.