Tajska masaža za prijetno razvajanje


Tajska masaža je odlična rešitev za vse, ki opravljate veliko sedečega dela, ste v stresu, občutite otrdelost mišic ali pa se samo želite pošteno sprostiti. Starodavna tehnika tajske masaže telesa je sestavljena iz glajenja, gnetenja in pritiskanja akupresurnih točk. Tajska masaža je navadno globlja od klasične, vendar je pri izvajanju vedno prilagodimo vašim željam. Cilj tovrstne masaže je, da sprostimo zategnjene mišice, telesu povrnemo fizično in psihično ravnovesje, zmanjšamo morebitne bolečine in spodbudimo delovanje imunskega sistema. Tajska masaža se izvaja sede in leže na trebuhu, boku in hrbtu. Pri tajski masaži uporabljamo palce, dlani, komolce in kolena.

 

 

Tradicionalna tajska masaža

Tradicionalna tajska masaža je ena izmed vrst tajskih masaž. Ob prijetni glasbi, ki pričara sproščujoče vzdušje, boste v udobni trenirki legli na blazino in sprostili mišice. Izvajalka tradicionalne tajske masaže bo najprej stimulirala akupresurne točke na stopalih in nogah, nato pa nadaljevala s kombinacijo počasnih in blagih razteznih prijemov ter aktiviranjem glavnih energetskih kanalov. Tradicionalna tajska masaža je več kot samo masaža, saj pomeni tudi alternativni način zdravljenja. Lajša namreč bolečin v sklepih in mišicah, glavobol, pomaga pri odpravljanju stresa, preobremenjenosti in slabega počutja, izboljšuje prekrvavitev in pretok energije, odpravlja težave s spanjem in razstruplja telo. Tradicionalno tajsko masažo opravljajo visoko usposobljene maserke.

 

 

Tajska masaža LjubljanaTajska masaža v Ljubljani

V kolikor si želite tajske masaže v Ljubljani, se obrnite na Sense Club, ki se nahaja v Austria Trend hotelu na Dunajski cesti 154. To pomeni, da je tajska masaža v Ljubljani lahko dostopna tako z avtom kot tudi javnim prevozom. Prepričani smo, da vam lahko ponudimo najboljšo tajsko masažo v Ljubljani!

 

 

Naše ostale storitve nege in razvajanja

Poleg tajske masaže in klasične masaže hrbta v Ljubljani vam nudimo tudi storitve z laserjem, depilacijo, nego obraza in telesa, nego nohtov in savno v Ljubljani. Slednje so še posebej priljubljene. Za romantične trenutke, valentinovo in posebne priložnosti lahko izberete savno za dva, ki vam nudi nepozabne in sproščujoče intimne trenutke v dvoje.