Anticelulitna masaža Endosphères

V Sense Wellness Clubu Vam predstavljamo revolucionarno napravo za masažo, ki odpravlja celulit z izjemnim dejanskim učinkom. Anticelulitna masaža nihajoče deluje na kožo, zmanjša zamaščenost in s tem odpravlja celulit že po prvih terapijah.

 

 

Učinki masaže:

 

  • Zgladi tkivo,
  • Izboljša krvni obtok,
  • Deluje na limfno drenažo in
  • Povečuje celični metabolizem.

 

Tretma je popolnoma neinvaziven, ne trga nobenih kapilar, kompaktnost tkiva pa je končni rezultat terapije. Vaše telo bo preoblikovano po samo nekaj terapijah.

Lahko se izvaja na stegnih, bokih, zadnjici ali trebuhu. Terapija za odstranjevanje celulita se tako lahko prilagaja na predel s celulitom. Masaža rotacijsko deluje kot črpalka, ki loči celulit od odvečnih tekočin in odpadkov, hkrati pa obravnavan predel kože takoj pridobi kisik.

 

Ročna anticelulitna masaža Sense

Posvet o celulitu

Celulit je motnja v podkožju, ki jo sestavljajo kolagenska vlakna in maščobne celice, ročna anticelulitna masaža pa ga uspešno razbija. Celulit se namreč ne odziva na drastične shujševalne diete in telesne aktivnosti. Čeprav celulit prizadene predvsem ženske s povišano telesno težo, pa boj proti celulitu bijejo tudi vitke ženske, predvsem imajo celulit na zadnjici in celulit na nogah. Celulit na zadnjici in celulit na nogah poslabšajo sedenje in nepravilna prehrana in bolezni povezane z zastajanjem tekočine.

 

Se sprašujete kako odpraviti celulit? Po masaži se posvetujete z našimi vrhunskimi kozmetičarkami, ki vam svetujejo kaj lahko sami storite v boju proti celulitu.