Pomlajevanje kože na obrazu z radiofrekvenčno tehnologijo

Pomlajevanje obraza postaja čedalje bolj dostopno, tudi brez hudo invazivnih posegov in tretmajev.

Staranje je naraven proces, njegove sledi pa se običajno najprej poznajo prav na obrazu. Zgubana koža, manjša elastičnost, krhkost ... Vse to povzroča, da smo videti starejši, tudi bolj utrujeni. Še posebej slabo na kožo vpliva še kajenje, čezmerno nastavljanje soncu in razni drugi osebni razlogi glede na tip kože.

V salonu Sense za pomlajevanje kože na obrazu nudimo učinkovito Pellevé tehnologijo, ki je veliko drugačna od drugih metod. Iz izkušenj lahko že potrdimo, da so stranke z rezultati zelo zadovoljne.

 

Pellevé metoda za pomlajevanje obraza

Pomlajevanje obraza je v osnovi sestavljeno iz dveh ciljev: učvrstitev kože in glajenje gub. Če dosežemo obe stvari, je koža vidno mlajša, žareča in zdravega videza

 

Pomlajevanje kože

 

Pellevé se loteva prav tega, in sicer s pomočjo radiofrekvenčne tehnologije. Pravijo ji tudi nekirurški lifting. Gre za klinično preizkušeno metodo, ki je nežna, varna in učinkovita. Odlično je tudi, da so rezultati pomlajevanja vidni takoj po posegu. Koža je bolj napeta in gladka, gubice pa so vidno zmanjšane. Zares dober rezultat oziroma želeni učinek pa lahko pričakujete čez 1 do 3 mesece.

 

Kako poteka pomlajevanje?

Verjetno vas najbolj zanima, kako konkretno tretma poteka. Najprej naj vas pomirimo, da je povsem povsem neboleč, saj je to neinvazivna metoda. Med izvajanje Pellevé metode boste lahko povsem sproščeni.

 

Med posegom se kožo gladi s posebnimi sondami z radiofrekvenčno tehnologijo, ki poskrbi za varno segrevanje podkožnega tkiva. To se dogaja, ne da bi pri tem poškodovali povrhnjico. Kolagenska vlakna se zaradi toplote razmaknejo, pri ohlajanju pa skrčijo. S takšno stimulacijo se spodbuja tvorba novega kolagena in elastičnih vlaken. S segrevanjem se tudi sproži odpravljanje medcelične tekočine, ki se izloča prek limfe.

Koža bo po pomlajevanju naravno svežega videza - napeta in gladka. Napredna tehnologija se lahko uporablja tudi na najbolj občutljivih predelih, na primer okoli oči, zato so rezultati še toliko boljši.

 

 

Za koga je pomlajevanje kože na obrazu primerno?

Naše pomlajevanje obraza je primerno prav za vse tipe kože, za ženske in za moške vseh starosti. Poudariti je seveda treba, da ima metoda najboljši učinek pri ljudeh, starih med 35 in 60 let. Po končanem postopku se lahko nemudoma vrnete na delu in k siceršnjim aktivnostim. Lahko se pojavi le rahla rdečica, ki pa bo zelo kmalu izzvenela.

 

Če ste tudi vi med tistimi, ki premišljujete, kako bi oživeli svojo kožo in ji povrnili mladostni duh, se oglasite na pogovor, da skupaj pripravimo načrt pomlajevanja. Z veseljem bomo odgovorili tudi na vsa druga vprašanja in dileme, ki se vam morda porajajo, saj z metodo že nekaj časa delamo in jo dobro poznamo.

 

Vsaka nega je individualna, saj pogostost in število obiskov prilagodimo ohlapnosti kože in globini gubic. Priporočamo 2 ali več ponovitev v roku 4 tednov, podrobneje pa nam bodo situacijo obrazložili naši strokovnjaki. Učvrstitev kože je zagotovljena, prav tako vidno glajenje gub in splošno izboljšan videz kože. Da boste samozavestni in ponosni sami nase, je to zagotovo prava izbira. Za dober rezultat nikakor ni treba takoj pod nož, ampak obstaja boljša rešitev.

 

Pomlajevanje kože na obrazu

 

Zakaj je skrb za kožo na obrazu tako pomembna?

Obraz je verjetno najmočnejša karakteristika vsakega človeka. Ljudje po njem veliko sodimo in si ostale tudi zapomnimo. Vsaka skrb za telo bi se zato morala začeti pri koži na obrazu. Ta je vidna skozi celo leto, tudi pozimi, ko smo bolj oblečeni in ostale dele telesa lahko zakrijemo. Lep obraz nas naredi prijaznejše in bolj dostopne, nas pomladi in daje občutek vitalnosti, sposobnosti in zdravja. Nasprotno ste lahko z nagubano, poškodovano kožo videti še starejši, utrujeni, zaspani in nasršeni.

 

V kakšni formi je vaša koža in kako hitro boste potrebovali pomlajevanje, je odvisno od več dejavnikov. Med njimi so redna higiena in hidracija, izbira pravih kozmetičnih izdelkov, reden piling, uporaba dobre zaščite proti soncu, zgodovina težav z aknami in ogrci, površinsko in globinsko čiščenje, masaža ... Močno se na obrazu pozna tudi to, kako zdravo jemo. Pomlajevanje obraza in učvrstitev kože sovpadata s tem, kako sami doma redno negujete kožo in s čim vse se potrudite.

 

Tehnologija primerna tudi za vrat in dekolte

Čeprav ves čas govorimo o pomlajevanju obraza, naj poudarimo, da je Pellevé metoda odlična tudi za vrat in dekolte. Na teh dveh delih telesa se postarana koža prav tako hitro pozna, zato oblikovanje kar nekako paše k pomlajevanju kože na obrazu. Za obraz, vrat in dekolte tretma nima stranskih učinkov. Ko boste pomladiti vse troje naenkrat, bo učinek zelo velik. Kot smo že zapisali, je postopek primeren tudi za občutljive predele, zato vas tudi na tanki koži na vratu ne bo bolel.

 

Sense wellness

 

Kontaktirajte nas in se dogovorite za svoj termin, lahko pa nas kar obiščete v Austria Trend Hotelu in hotelu U v Ljubljani.