Pellevé  

Učvrstitev kože in glajenje gub s pomočjo radiofrekvenčne tehnologije (nekirurški lifting)

 

Glajenje gub z PellevéPelleve je neinvazivna, nežna, varna in učinkovita, klinično preizkušena metoda za pomlajevanje kože obraza, vratu in dekolteja brez stranskih učinkov. Rezultati so vidni takoj po posegu, koža je napeta, bolj gladka, gubice so vidno zmanjšane. Želen učinek lahko pričakujete čez 1 do 3 mesece.

 

Pelleve je primeren za vse tipe kože, moške in ženske vseh starosti, najboljši rezultat pa lahko pričakujemo pri starosti med 35 in 60 let. Glajenje kože poteka s posebnimi sondami, z radiofrekvenčno tehnologijo,  ki temelji na nebolečem in varnem segrevanju podkožnega tkiva.

 

 

Z uporabo napredne radiofrekvenčne tehnologije učinkovito segrevamo globlje plasti kože brez poškodb povrhnjice. Zaradi toplote se kolagenska vlakna razmaknejo in pri ohlajanju znova skrčijo. S stimulacijo fibroblastov spodbujamo tvorbo novega kolagena in elastičnih vlaken. S segrevanjem sprožimo odplavljanje medcelične tekočine, ki se izloča preko limfe. Koži se povrneta napetost in gladkost. Rezultat je naravno bolj svež izgled. Postopek je neinvaziven, zaradi česar ga lahko izvajamo tudi na najbolj občutljivih predelih, kot so področje okoli oči in vrat.

 

Po postopku se lahko takoj vrnete k vsakodnevnim aktivnostim. Lahko se pojavi le rahla rdečica, ki kmalu izzveni.

 

 

Primerjava pred in po tretmaju Pelleve

 

Za najboljši rezultat svetujemo 2 ali več ponovitev v razmiku 4 tednov, odvisno od ohlapnosti kože oziroma globine gubic. Za več informacij obiščite spletno stran www.pelleve.com.