Odstranjevanje celulita – kako se znebiti celulita

Odstranjevanje celulita v Sense wellness klubu dosežemo na več načinov. Če se sprašujete kako se znebiti celulita na zadnjici in ste poskusili že vse, pa še vedno ni učinka, vam ponujam rešitev. Odstranjevanje celulita pri nas poteka preko laserske ELOS tehnologije, s katero dosežemo tudi odstranjvanje dlačic, pomlajevanje kože, zmanjšanje gub, učvrščanje kože in zdravljenje aken. Gre za tako imenovani nekirurški lifting kože, s katerim dosežemo čudovito oblikovanje telesa. Je pa odprava celulita mogoča tudi z endospheres tehnologijo obraza in telesa ter preko številnih masaž.

 

Pridite k nam in celulit na zadnjici bo preteklost

Odstranjevanje celulita je zelo težko doseči s preprosto telovadbo in zdravih prehranjevanjem, saj je celulit na zadnjici res trdovraten. Ampak vi si želite lepo kožo brez pomarančnega videza in prav je tako, saj si jo tudi zaslužite. Endospheres tehnologija je napredni tehnološki inštrument, ki deluje na kožo s cilindrom, na katerem je kot satovje razporejenih 55 vrtečih se kroglic. Ta terapija zelo ugodno deluje na mišično tkivo, sprosti napete mišice in vezivno tkivo ter izboljša elastičnost kože. Rezulat terapije je izboljšanje tonusa kože, odstranjevanje celulita, razbitje maščobnega tkiva in povečanje celičnega metabolizma. Če se torej sprašujete kako se znebiti celulita, pa še niste poskusili te tehnologije, je to lahko vaša rešitev.

 

Kako se znebiti celulita – zaslužite si lepo telo

Lepi ste prav taki kot ste, ampak vseeno si žaslužite bolj napeto kožo in manj celulita na zadnjici. Odstranjevanje celulita vam omogočamo tudi s številnimi masažami našega wellness programa. Nudimo vam tajsko, kraljevo, filipinsko, prenatal, orientalsko masažo in masažo s kakavovim, kokosovim ali mangovim maslom. Masaža proti celulitu pa je lebdeči tretma na vodni postelji, ki aktivira limfni obtok, očisti strupe, regenerira, napne tkivo in odpravlja celulit. Odstranjevanje celulita je tako poleg učinkovitosti tretmaja tudi poživljajoče in izredno sproščujoče. Če niste prepričani kako se znebiti celulita, sedaj veste. Ta lebdeči tretma vas sprošča in hkrati poživlja s svežo 100 % bio aloe vero, ki je napojena v lebdečih blazinah, na katerih se razvajate. Celulit na zadnjici tako odpade kar sam od sebe, vi pa ste osveženi, energetsko napojeni in sproščeni.