Odpravljanje celulita na rokah za boljše počutje

Odpravljanje celulita vam bo omogočilo višjo samozavest in vam prineslo zavidljivo postavo. Celulit na rokah, nogah, trebuhu in zadnjici je lahko res trdovraten, vi pa ne veste več, na kakšen način bi se lotili učvrščevanja teh kritičnih predelov telesa. Za vas imamo rešitev! Ročna anticelulitna masaža Sense wellness cluba dela čudeže, prav tako pa celulit na stegnih lahko odpravimo z endospheres terapijo obraza in telesa ali pa s pomočjo izredno varne in učinkovite laserske ELOS tehnologije.

 

Kaj je boljšega kot masaža proti celulitu

V Sense wellness clubu so vam na voljo številne storitve, med njimi so masaže, savne, nega obraza, nega nohtov, depilacija, ličenje, endospheres terapija in laserska tehnika. Ponudba masaž je zelo široka, ampak za tiste, ki si želijo odpravljanje celulita, bo najbolj zanimiva masaža proti celulitu. Gre za lebdeči tretma na vodni postelji, ki se šteje pod masaže, ker ima globoko sprostilni učinek, sprošča mišice in vpliva na duševno počutje posameznika. Ta tretma se imenuje Soft-pack System in ga lahko izberete v več različicah. Odpravljanju celulita je namenejn Soft-pack detox tretma, ki s svežo bio aloe vero aktivira limfni obtok, očisti telo strupov, regenerira, napne tkivo in zmanjšuje celulit na rokah in drugje po telesu. Če ste torej v dilemi kako se znebiti celulita in radi uživate v sproščujočem okolju, je masaža proti celulitu prava izbira za vas.

 

Odpravljanje celulita na rokah in drugod po telesu

Ker v našem wellnessu obstaja več kot ena možnost za odpravljanje celulita, vam tukaj predstavimo še tretjo možnost. Gre za posebno endospheres terapijo obraza in telesa, pri kateri dosežemo vidne rezultate že po nekaj terapijah. Posebna kompresivna mikrovibracija omogoča delovanje na kožo s cilindrom, na katerem je kot satovje razporejenih 55 vrtečih se kroglic. Sprememba hitrosti valjev določa frekvenco, smer rotacije in frekvenca pa delujeta na tkivo kot črpalka. Na ta način endospheres terapija zgladi tkivo, deluje na limfno drenažo, izboljša krvni obtok in razbija maščobno tkivo. Tako vam je zagotovljeno odpravljanje celulita na rokah in drugod po telesu. In ker je terapija tudi izredno sproščujoča, jo lahko smatramo tudi kot masažo proti celulitu. Odločite se za lepo telo in umirjeno dušo še danes.