Odprava celulita na stegnih in na nogah v Sense wellnesu

Odprava celulita v Sense wellnes clubu poteka na več različnih načinov, od katerih so prav vsi udobni in prijetni. Najbolj sproščujoč način je 'Soft-pack sistem', lebdeči tretma na vodni postelji, ki s sproščujočim vonjem aloe vere prinaša sprostitev, istočasno pa odpravlja celulit na stegnih in na nogah, izboljšuje krvni obtok, razstruplja, zmanjšuje vnetne procese in izboljša imunsko odpornost telesa. Izbirate lahko med več Soft pack tretmaji, med katerimi so:

  • Soft pack relax and fit,
  • Soft pack detox,
  • Sweeping obloge in
  • Detox z algami.

 

Ni pa to edini način, s katerim je omogočena odprava celulita v našem salonu, pač pa imate na voljo še lasersko tehniko in endospheres terapijo obraza in telesa.

 

Naj celulit na nogah in na stegnih postane preteklost

Celulit na zadnjici vam prav gotovo uniči užitek svežega vetriča na plaži, ko se oblečete v kopalke. Če se odločite za odpravo celulita, boste trenutke dopusta preživeli v poponoma novi samozavestni luči. Z lasersko ELOS tehnologijo, ki predstavlja inovativno kombinacijo optične in elekrične energije, lahko opravljamo številne posege. Med njimi so:

  • trajno odstranjevanje dlačic,
  • pomlajevanje kože,
  • zmanjšanje gub in učvrščevanje kože,
  • zdravljenje aken ter
  • oblikovanje telesa in odprava celulita.

 

Ker ELSO tehnologija tudi učvrščuje kožo, velja za pravi nekirurški liftnig kože, saj z njo s segrevanjem tkiva povzročimo raztezanje in krčenje kolagenskih vlaken in povzročimo nastajanje elastina, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken.

 

Odprava celulita je lahko zares prijetna!

Če vam laserska tehnologja, s katero lahko odpravite celulit na nogah in na stegnih, ni simpatična, pa se lahko odločite za endospheres terapijo obraza in telesa. Pri tej gre za kompresivno mikrovibracijo, pri kateri kožo masiramo s cilindrom, na katerem je kot satovje razporejenih 55 vrtečih se kroglic. Odpravljanje celulita na tak način ni zgolj učinkovito, pač pa tudi zelo prijetno. Ta tehnologija postaja nepogrešljiva za estetske in rehabilitacijske tretmaje med profesionalnci, vam pa lahko omogoči odpravo celulita na stegnih in na nogah v zelo kratkem času. Naj vam odprava celulita polepša dan ali pa kar dalše časovno obdobje. Vabljeni!