19. januar 2016

Ugodno do nepremičnine na čarobnih

filipinskih otokih

 

KDAJ: V ponedeljek, 25.1.2016 ob 18:00 uri.
KJE: Austria Trend Hotel, Dunajska 154, Ljubljana, Dvorana Cassiopea (1.nadstropje).

 

Na dogodek se prijavite tukajhttps://goo.gl/FOl0oC.

 

 

 

Predstavili vam bomo široko paleto možnosti nakupa nepremčnine na Filipinih po izjemno dostopnih pogojih. Megaworld je največja nepremičninska agencija na Filipinih, ki deluje na domačem in svetovnih trgih že 25-let. Več o podjetju Megaworld lahko izveste na spletni strani. Lokacije nepremičnin se nahajajo na najbolj zaželjenih mestih, kot so Makati, Quenzon City, Iloilo, Cebu, Davao City, Bacolad City in Boracay. Poleg širokega spektra lokacij lahko izbirate tudi med različnimi tipi nepremečnin, kot so: poslovni prostori, stanovanja, vile, kondominiumi ali celo luksuzne hotelske sobe v 5 zvezdičnih hotelih.

 

Predstavitev bo potekala v 1. nadstropju Austria trend hotela v Ljubljani (dvorana Cassiopea), ki jo bosta vodila Henry Galagar (Conutry manager za Megaworld Int.) in Andreja Medvedič (Direktorica Sense Wellnessa).

 

Vsi udeleženci dogodka prejemejo kupon za 30% popust na Hilot filipinsko masažo 80 minut z bananinim listi, v Sense Wellnesu (Austria Trend Hotel). Več informacij na telefonski številki 030 388 388 ali 01 588 26 00.