Ponovna povezava - Reconnection v Sense Wellness Clubu

08. julij 2015

Eric Pearl_Reconnection

 

Ponovna povezava – The Reconnection® je edinstven pristop k celostnemu vračanju v ravnovesje. 

 

Gre za globalno priznano novo raven alternativnega zdravljenja, ki uporablja spekter energije, svetlobe in informacij s tako močjo, da omogoča spontana ozdravljenja.  Po ugotovitvah znanstvenikov, je začetnik Ponovne povezave dr. Eric Pearl odkril do sedaj znani, najširši spekter frekvenc, ki se  na Zemlji pojavljaja prvič.  Ponovna povezava je darilo tega časa, darilo, ki nas vrača v ravnovesje in na pot našega namena. Tu je za to, da nam pomaga narediti korak naprej v našem razvoju, naši evoluciji – osebni in kolektivni.

 

Vabljeni v četrtek, 9. 7. 2015 v Sense Wellness Club med 9:00 in 21:00 uro. Naročite se na svoj termin na telefonski številki 030 388 388 ali 01 588 26 00.

 

Znanstveniki so dokazali, da je ta informacija tako močna, da se pričnejo v telesu obnavljati celo DNK povezave. Ponuja dva načina uporabe :

 

Reconnective healing ® (Vračanje v ravnovesje)                                                                          77 eur  

Pri procesu  praktik ponovne povezave vzpostavi v prostoru polje energije višje frekvence. Pri tem celice našega telesa dobijo informacijo, kako delovati, da pride do ravnovesja oz. ozdravitve.

Namen: Reconnective healing spodbuja hitrejše obnavljanje celic  in  nas vrača  v ravnovesje (telesno, čustveno, duševno ali duhovno).

 

The Reconnection ® (Osebna Ponovna povezava)                                                                       333 eur  

Ponovno povezavo  se izvede samo enkrat v življenju in vas poveže s prvotnim načrtom vašega pravega življenjskega namena ter vas pripelje do višje ravni delovanja z vašim celotnim potencialom. Hitreje dostopate do več. Pomaga vam usmeriti in pospešiti vašo življenjsko pot in smer, skozi to pot se boste močneje in globje povezovali s samim seboj in postali bolj uglašeni s svojo notranjostjo, hkrati omogoča dvig  zavesti. Reconnection praktik zelo natančno sledi točkam in linijam na vašem telesu in jih vpne v širšo energetsko mrežo našega vesolja (aksiatonalne linije) .

Namen: The Reconnection®vas vrača oz. usmerja na pot vašega namena , aktivira potenciale znotraj vas ter omogoča hitrejšo rast in razvoj.

 

Spremembe so običajno postopne, številne stranke po preteku 6 mesecev zaznavajo to kot izkušnjo, ki jim je bistveno spremenila življenje v smislu osebnega zadovoljstva, namena in dojemanja življenja.

 

Kakšne spremembe lahko najpogosteje pričakujete po obeh procesih:

  

Telesni vidik: razne spontane ozdravitve bolezni in višja odpornost, hitrejša rehabilitacija po poškodbah, hitrejša regeneracija telesa, povečana fizična vzdržljivost, izboljšanje metabolizma, uravnava delovanja limfnega sistema.

Mentalni vidik: večja sposobnost umskega dela, jasnejši pogled na življenje in stvarstvo, enostavnejše prepoznavanje rešitev in večja ustvarjalnost.

Čustveni vidik: manj obremenilni psihični napori, zmanjšata ali popolnoma izgineta strah in občutek krivde, pogosteje se intuitivno odločamo za boljšo rešitev, bolje se lahko distanciramo od stresnih  in konfliktnih situacij, lažje izražanje in sprejemanje ljubezni.

Duhovni vidik: znamo se prepustiti toku življenja, poveča se proces prisotnosti  - uživanja in bivanja v tem trenutku, namen našega bivanja postaja vse jasnejši, naučimo se pomirjeno živeti z materialno resničnostjo, notranji mir.