Jessica - nega rok – njena zgodba


Prepoznavna kot 'First lady of nails' (prva dama nohtov) je Jessica na revolucionaren način spremenila profesionalno industrijo nohtov, ko je leta 1969 prva na svetu odprla salon za nego nohtov. Njen sloves kot inovatorke je bil dokončno potrjen, ko je izumila in začela uvajati Jessica Advanced Treatment System – negovalni sistem za naravne nohte.

Po večletnem nadaljevanju raziskav ji je spet uspelo, in sicer na področju nege nohtov v salonih in SPA centrih. Sense Wellness Club vam predstavlja Jessano, novo mešanico SPA linije za nohte, ki jih bo resnično zaščitila pred lomljenem, krhanjem in plastenjem. Čudežna sestavina flexiseal – 'upogljivi pečat' bo naredila nohte trde in močne navzven, takšne kot ste jih vedno želele, toda prožne in elastične od znotraj. Rezultat: nohti postanejo močni, prožni, daljši in ne pokajo.

Jessicina svetovno znana Nail Clinic – klinika za nohte, v Hollywoodu na Sanset Strip-u, privablja družabne, poznane in tudi politične osebe iz celega sveta. Vsi so se prepričali o kvaliteti njenih proizvodov in edinstveni naravni negi nohtov, zato se redno vračajo na nego v njeno kliniko. Ljudje, ki vedo, da so najboljši nohti naravni nohti, vedo tudi, da je ključ za zdrave in lepe nohte Jessica.

 

JESSANA NAIL SPA

Običajni flexibase tretmani

ANALIZA NOHTOV:                                                            JESSANA TRETMA:
Mehki, upogljiv, ne raste                                                   Flexistrength: za šibke in lomljive          
Noht se plasti ali lista                                                        Flexibase: za nohte, ki se cepijo
Tanek, listajoč, brez leska, hitro lomljiv                         Flexibase: za mehke in tanke
Neprožni, lahko ukrivljeni, imajo tendenco                   Flexibase: za trde
drobljenja visoko zgoraj
Rožnat, močan, elastičen                                                 Flexibase: za zdrave

Flexibase (za razcepljene nohte):
Ta unikatna formula vsebuje inovativno mešanico Bio-Active Glass s koncentriranim kalcium gel kompleksom za izvajanje edinstvenega tretmaja, ki poveže številne krhke plasti v gladek, močan noht. Učinek je opazen takoj, noht raste zdrav, močan in prožen.

Flexibase (za nežne, tanke nohte):
Koncentrirana mešanica čistega biotina in kalcija dograjuje in krepi lomljive, tanke nohte. Posebna 'inteligentna formula' z dolgotrajnim učinkom Smart Polimer hrani in vzdržuje noht od nanosa do naslednje manikire. Noht bo rasel zdrav, močan in prožen.

Flexibase (za trde nohte):
Ta inovativni novi tretma je narejen za mehčanje nohtov. S tem jih naredi prožne, da ne pokajo. Od trenutka, ko ga nanesemo, pa vse do naslednje manikire aktivna formula, ki vsebuje Smart Polimer, hrani, vzdržuje in kontinuirano obnavlja nohte.


Flexibase (za zdrave nohte):
Od trenutka nanašanja pa vse do naslednje manikire, formula, ki vsebuje specialni Smart Polimer, hrani, ohranja, kontinuirano obnavlja, dopolnjuje nohte. Aktivna sestavina Biostructurer gladi keratin na nohtni plošči in pomaga ohraniti ravnovesje med trdnostjo in prožnostjo.

Končni pečat

Flexishine (izredno sijoči nadlak):
Revolucionarna hitro sušeča formula naredi zaščitno plast na nohtni plošči in dovoljuje dobro izmenjavo kisika, ki pomaga pri preprečevanju krhanja in lomljenja. Naredi lepe in sijoče nohte. Ta hitro sušeči nadlak bo ohranil odličen izgled vaših nohtov vse do naslednje manikire.

Flexifinish (zaščita manikire):
Zaščitite svežo manikiro in pedikuro pred madeži, gubanjem in praskami z Jessana flexifinishem. Nevidni film zaščiti lak. Ta oljni kompleks vsebuje intenzivne vzdrževalce, ki naredijo kutikulo mehko in voljno, noht pa prožen.

Specialni tretmani

Flexible fix (prekrivalo napak na nohtih):
Po nanašanju Jessana flexibase običajnega tretmaja, uporabimo flexible fix, da z njim ustvarimo brezhibno površino in prekrivamo brazde. Bio-Active Glass tretma obnavlja in oskrbuje nohtno ploščo s kalcijem, ki krepi nohte in izboljšuje njihovo prožnost.

Pre-base (vitamini in proteini):
Jessicina Jessana pre-base ustvarja odlično osnovo za najboljše nohte na svetu. Unikatna mešanica vitaminov in proteinov bogati noht do zadnje plasti in mu pomaga, da ostane zdrav, močan in prožen. Jessana pre-base vsebuje tudi blage astringente, čisti noht in odstranjuje presežke olja. Nanaša se pred uporabo ustreznega podlaka – flexibase tretmaja.

Flexistrength (tretma):
Jessicina Jessana flexistrength je močno koncentriran vezivni kompleks. Krepi šibke nohte, ki rastejo zelo počasi. Unikatna kombinacija proteinov, vitaminov in aminokislin sčasoma odebeli nohtno ploščo in popravi prožnost nohta.

 

VZDRŽEVANJE JESSANA MANIKIRE

Naredite sami svojih „10“ popolnih z Jessano:

1. dan po Jessana Spa tretmaju
Nanesite eno plast flexishine spodaj in zgoraj, dobro zaprite robove.

3-4 dni po Jessana Spa tretmaju
Ponovno nanesite eno plast Jessana laka in flexishine vsake 3-4 dni in nanesite eno plast laka in nadlaka za vzdrževanje in večji učinek.

7-14 dni po Jessana Spa tretmaju
Je čas za ponovno nego.

Dnevno
Vsako jutro in vsak večer masirajte obnohtne kožice z whip-om.

JESSANA PROIZVODI ZA DOMAČO SPA NEGO

Exfolier Piling za obnohtne kožice in nohte

Naredite piling vsake 3-4 dni.
Whip Za nego nohtov in obnohtnih kožic

Masirajte dvakrat na dan.
Silk Marine collagen gel

Masirajte roke vsak dan. Lahko ga uporabljate za obraz, za mehkejšo in prožnejšo kožo.
Flexishine Super sijoč nadlak

Nanesite eno plast po manikiri in potem še vsake 3-4 dni.
Flexifinish Zaščita manikire

Zaščiti lak pred poškodbami in vzdržuje mehko obnohtno kožico.
Jessana lak

Nanesite eno plast vsake 3-4 dni.
 
JESSICA NASVETI

Lakirajte le čiste in suhe nohte;
Nanašajte proizvode z 8-10 potezami;
Vedno se prepričajte, da ste dobro zaprli konice nohtov;  
Vedno zaščitite svoje nohte z lakom.