Nega obraza Sothys

SOTHYS je francosko družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, saj jih že več kot 70 let vodi ista strast, strokovnost in zavezanost raziskavam in inovacijam. Bili so prvi, ki so svetu predstavili koncentrirani serum v ampulah leta 1946.

 

Narava je bila za SOTHYS vedno vir inspiracije. V osrčju francoske regije Corrèze se nahaja organski botanični vrt Les Jardins Sothys™, ki predstavlja naravni laboratorij, namenjen raziskovanju rastlinskega sveta in njegovih prestižnih aktivnih sestavin. Z obsežno ponudbo izdelkov za nego doma, v kombinaciji s profesionalnimi intenzivnimi negami, lahko ponudijo rešitev za vsak tip kože.

 

Ne zamudite prijetne izkušnje, ki vam jo ponuja SOTHYS s svojimi intenzivnimi negami, ki so prilagojene različnim tipom kože. Z ekskluzivnimi formulami in dovršenimi postopki, ki jih ročno izvajajo lepotni strokovnjaki, so rezultati vidni takoj.

SOTHYS je razvil edinstveno masažno tehniko Digi-Esthétique®, ki se izvaja 100% samo ročno  in običajno nego v salonu spremeni v nepozabno izkušnjo in čutno razvajanje.

 

 

 

LINIJE ZA OBRAZ

•Osnovni pripravljalni proizvodi: mleka & toniki, maske, odstranjevalci make-upa, pilingi, ampule
•Osnovne nege obraza: zaščitna linija, linija za občutljivo kožo, regulacijska linija za mastno kožo, linija za kuperozno kožo
•Nege za uravnavanje: hranilna nega za suho kožo, energijska linija s Sibirskim ginsengom, linija za vlaženje kože
•Nega zrele kože: kreme in serumi za mladosten videz kože
•Specifične nege: linija za nego kože okoli oči, linija za nego kože ponoči
•Cosmeceutics linija: kot alternativa estetskim in kirurškim posegom