Nega obraza Carita - alternativa estetski kirurgiji

 

Alternativa estetski kirurgiji - nega z novo visoko tehnološko lepotno napravo

 

Pri razvoju CINETIC™ LIFT EXPERT programa je TA sodelovala z estetskim kirurgom Dr. Joëlom Depondtom iz bolnišnice Bichat v Parizu, ki je razvil poseben program in nastavke po meri za zagotavljanje optimalnih rezultatov.

 

Globinsko čiščenje z ultrazvokom

Nastavek »SKIN SCRAPPER« deluje s tehnologijo ultrazvočne sonoforeze. S pomočjo seruma CONCENTRÉ PURETÉ odstrani odvečni sebum s površine kože, očisti pore in odstrani odmrle celice. Polt je tako po čiščenju bolj sijoča – učinek je dolgoročen. Učinkovitost izdelkov, ki jih nanašamo kasneje, je povečana.

 

Masaža z rokavicami iz srebrnih vlaken

Naprava ima 2 vrsti pulzirajočega toka s prednostmi:
• Galvanski tok v koraku za korekcijo izboljša vpijanje aktivnih sestavin, ki so v izdelku.
• Faradični tok v koraku za stimulacijo pospeši mikro cirkulacijo in stimulira mišice, kar učvrsti kožo.

Carita

 

Luminoterapija in ultrasonična mikro masaža

LED žarnice so sposobne oddajati svetlobo, ki ima izjemno moč pri spodbujanju funkcij mitohondrijev. Specifične barve žarkov, ki jih LED žarnice proizvajajo, optimizirajo sintezo kolagena in fibroblastov. S tem pospešimo celično aktivnost, ki je pogoj za lepo kožo.

 

 

CaritaNege obraza

 

Beauty Diamond 183 € / 100 minut

Prestižen ritual – vir mladosti

 

Več kot samo nega. Ritual sloni na treh pomembnih ciklih, ki vam dovolijo, da se potopite v obnavljajoč mehurček in uživate redko izkušnjo.

Vir miru: globoka sprostitev dovoli koži, da vpije vse aktivne sestavine.
Vir življenjske energije: ponovno rojstvo kože . Harmonija ter svoboda telesa in misli.
Vir mladosti: sijaj in globinska obnova kože.

 

Intenzivno preoblikovana je koža globinsko obnovljena od znotraj navzven. Obraz je vidno pomlajen in sijoč.

 

 

Lagoon hydration 101 € / 90 minut

Osvežujoča obnovitvena nega – za dehidrirano kožo

 

Potopite se v Polinezijsko vodo in svojo kožo napolnite z vlago! Nega, ki je posebej kreirana za dehidrirano in utrujeno kožo, jo intenzivno navlaži in osveži.
Koristi učinkovite vlažilne nege, ki je bogata z lagunsko vodo in masažne tehnike spodbujajo vpijanje aktivnih sestavin v kožo.

 

Bogata z minerali, ta ekstremno vlažilna nega prenovi poteze obraza in povrne življenjsko energijo. Polt je sijoča. Koža je napeta. Gubice, ki so posledica dehidrirane kože, izginejo.

 

 

Cotton softness 101 € / 90 minut

Nega obraza, ki pomiri tudi najbolj občutljivo kožo - za občutljivo kožo

 

Pustite se zapeljati negi, ki bo varovala vašo kožo. Kreirana je za najbolj občutljivo kožo. Kombinacija nežne masaže, pilinga Rénovateur in izdelkov bogatih s sestavinami, ki pomirjajo in preoblikujejo kožo.

 

Koža je pomirjena, napeta in prožna.

 

 

Papaya purity 101 € / 90 minut

Nega obraza , ki uravnovesi in matira kožo - za mešano do mastno kožo

 

Ponovno odkrijte svežino matirane in sijoče polti. Nega je posebej kreirana za mešano do mastno kožo. Očisti in uravnovesi kožo. Podari vse prednosti globinskega čiščenja: luščenje s pilingom Rénovateur v kombinaciji z lepotno napravo CINETIC™ LIFT EXPERT.
Koža je sveža, čista in sijoča.

 

 

Lisse Suprême 117 € / 90 minut

Zelo natančna nega obraza proti gubam

 

Ta popolna, inovativna nega proti gubam ponuja več dimenzionalni pristop k reševanju problema vseh vrst gub. Skrivnost učinkovitosti? Dve profesionalni maski, ena za obraz, druga za oči, v kombinaciji s ciljno usmerjeno ročno masažo in dvojno masažo z lepotno napravo CINETIC™ LIFT EXPERT. Za takojšnje in rezultate, ki trajajo!
Optimalno briše gube … Zarodne gube so popolnoma zabrisane, globoke gube so zmanjšane, koža je enakomerna, sijoča, vidno pomlajena in zdravega videza!

 

 

Lift firming 122 € / 90 minut

Poživljajoča nega obraza, ki učvrsti kožo

 

S kombinacijo učinkovitih izdelkov proti staranju kože, ročne in specifične masaže z lepotno napravo CINETIC™ LIFT EXPERT takoj zgladi, učvrsti in napne kožo. Obliži, posebej kreirani za predel okoli oči in ustnice, preoblikujejo te občutljive predele.
Takojšnji lepotni rezultat: polt je bolj sveža in sijoča, koža je napeta in bolj čvrsta.

 

 

Sculpting gold perfection 132 € / 100 minut

Strokovna nega za ultra učvrstitev kože

 

Neverjetna izkušnja in užitek, ki zadovolji vse čute. Nega je tako učinkovita, da je koža vidno pomlajena že po prvem tretmaju. Specifična masaža s pilingom Rénovateur pospeši naravne funkcije kože. Masaža z lepotno napravo CINETIC™ LIFT EXPERT vidno napne kožo, zato je čvrsta in gladka.
Koža je vidno bolj čvrsta, napeta, vitalna, sijoča in pomlajena.

 

 

Za boljši in dolgotrajen učinek po prvi negi priporočamo paket štirih tretmajev. Tretmaji se izvajajo v povprečju na 3dni.

101 € x 4 -20% = 317 €
117 € x 4 -20% = 368 €
122 € x 4 -20% = 384 €
132 € x 4 -20% = 416 €

100% ŽENSK ZADOVOLJNIH*!
• Občutek učinkovitosti: 100%
• Gubice zmanjšane: 100%
• Izboljšana tekstura kože: 100%

*Test izveden na 16 ženskah povprečne starosti 44 let, na katerih je bilo izvedenih 5 neg s serumom LISSE SUPREME (PRO3R) + CINETIC LIFT EXPERT v 2 tednih (D0, D2, D7, D12 in D14), ki so trajale 30 minut. Test je trajal 28 dni. Ženske so zjutraj in zvečer uporabljale serum LISSE SUPREME (PRO3R)

 

Carita antiagening