Masaža proti bolečinam v hrbtu

Težave s hrbtenico in hrbtom so v današnjem življenju nadvse pogoste. Da bi jih odpravili ali vsaj nekoliko oblažili, se bomo potrudili v Sense Wellness Clubu, kjer ponujamo raznolike vrste masaž. Masaža telesa je najstarejši način odpravljanja napetosti, izboljšanja splošnega počutja in zdravja, kar velja tudi, če trpite za bolečinami ali napetostmi v hrbtu. 

 

Za vse vrste masaž poskrbijo izkušeni maserji, ki imajo opravljen tečaj masaže s certifikati.

 

terapevtska masaža hrbta

 

Tajske in filipinske masaže

V Sense Wellness Clubu smo specializirani za:

 

  • Tajsko masažo z aromatičnimi olji,
  • Tradicionalno tajsko masažo,
  • Tajsko masažo s toplimi zelišči
  • Kraljevo masažo in
  • Filipinsko hilot masažo

 

Filipinska hilot masaža

Terapevtska masaža, pri kateri z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravimo bolečine v hrbtu. Ker so bananini listi naravni ionizator, hilot terapevt z dotikom določi moten pretok energije v telesu in se posveti težavi, dokler ne vzpostavi ravnotežja in harmonije ter občutka olajšanja.

 

Tajska masaža

Bolečine v hrbtu poskušamo odpraviti s tajskimi masažami, ki delujejo sprostitveno, protibolečinsko, izboljšajo krvni obtok in delovanje imunskega sistema, povečajo gibljivost sklepov, stimulirajo limfni sistem ter dajejo občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepijo zdravje.

 

Izbira masaže

V našem bogatem programu boste tisti, ki trpite za težavami v hrbtu in hrbtenici, seveda našli tudi masažo hrbtenice, klasično masažo hrbta in protistresno masažo hrbta. Poskrbite torej za boljše počutje in razbremenite hrbet z obiskom našega kluba ali pa razveselite svojega partnerja in mu podarite bon za tajsko masažo hrbta ali terapevtsko masažo hrbta.

 

Bon za masažo je idealno darilo za vaše bližnje kot tudi za vaše poslovne partnerje.

 

 masaža hrbta