Masaža hrbta in terapevtska masaža hrbta, po katerih boste kot prerojeni

terapevtska masaža hrbtaTežave s hrbtenico in hrbtom so v današnjem življenju nadvse pogoste. Da bi jih odpravili ali vsaj nekoliko oblažili, se bomo potrudili v Sense Wellness Clubu, kjer ponujamo raznolike vrste masaž, seveda tudi masažo hrbta in terapevtsko masažo hrbta. Za vse vrste masaž poskrbijo izkušeni maserji, ki imajo opravljen tečaj masaže s certifikati. Masaža telesa je najstarejši način odpravljanja napetosti, izboljšanja splošnega počutja in zdravja, kar velja tudi, če trpite za bolečinami ali napetostmi v hrbtu. Privoščite si torej masažo hrbta ali terapevtsko masažo hrbta, mi pa bomo poskrbeli, da boste domov odšli zadovoljni, sproščeni in z občutno boljšega počutja.

 

Masaža hrbta in terapevtska masaža hrbta za boljše počutje

masaža hrbtaMasaža telesa je znano sredstvo za izboljšanje zdravja in splošnega počutja. Vse vrste masaž namreč zmanjšujejo mišične bolečine, odpravijo telesno napetost in vzbudijo občutek udobja. V Sense Wellness Clubu smo sicer specializirani za tajske (v ponudbi so tajska masaža z aromatičnimi olji, tradicionalna tajska masaža, tajska masaža s toplimi zelišči in kraljeva masaža) in filipinske masaže (filipinska hilot masaža), v okviru katerih pa poskrbimo tudi za masažo hrbta. To, denimo, še zlasti velja za filipinsko hilot masažo, ki je terapevtska masaža, pri kateri z uporabo toplih bananinih listov in deviškega kokosovega olja učinkovito odpravimo bolečine v hrbtu. Ker so bananini listi naravni ionizator, hilot terapevt z dotikom določi moten pretok energije v telesu in se posveti problemu, dokler ne vzpostavi ravnotežja in harmonije ter občutka olajšanja. Za ustrezno masažo hrbta pa bomo poskrbeli tudi z raznimi tajskimi masažami, ki v večini primerov delujejo sprostitveno, protibolečinsko, izboljšajo krvni obtok in delovanje imunskega sistema, povečajo gibljivost sklepov, stimulirajo limfni sistem ter dajejo občutek telesnega in duševnega ravnovesja in krepijo zdravje.

 

Privoščite si masažo hrbta ali terapevtsko masažo hrbta še danes 

V našem bogatem programu boste tisti, ki trpite za težavami v hrbtu in hrbtenici, seveda našli tudi masažo hrbtenice, klasično masažo hrbta in protistresno masažo hrbta, zato odločitev, da nas obiščete, resnično ne bi smela biti pretežka. Poskrbite torej za boljše počutje in razbremenite hrbet z obiskom našega kluba ali pa razveselite svojega partnerja in mu podarite bon za tajsko masažo hrbta ali terapevtsko masažo hrbta. Vse masaže se izvajajo v prijetnem in estetsko dovršenem ambientu, ki razvaja vaše čute. Bon za masažo je idealno darilo za vaše bližnje kot tudi za vaše poslovne partnerje. Vabljeni, da preverite naš cenik storitev.