Masaže telesa v masažnem salonu Sense v Ljubljani


Prepustite se terapevtom kvalitetne in prijetne masaže v našem salonu masaž Sense v Ljubljani. S pomočjo masaž različnih vrst bomo vaše telo sprostili in ga pripravili na nove izzive. Z masažo lahko namreč učinkovito sprostimo živčni sistem, masaža pa zdravi tudi depresijo in pripomore k izboljšanju spanca. Ena izmed vrst masaž - ročna masaža - ima pozitivne vplive tudi na zdravljenje športnih poškodb, sprošča mišice in povečuje gibljivost sklepov ter tako pripomore k sproščanju skeleta.

 

Masaža telesa Ljubljana

 

Masaže v dvoje

Izbirate lahko med različnimi vrstami masaž. Zelo popularna je tajska masaža z olji, ki ugodno vpliva na stres. Morda razmišljate o romantičnem vikendu v dvoje? Poleg masaž vam v salonu Sense ponujamo tudi vip savne in masaže v dvoje. Po dvodnevnem oddihu v savnah se  bosta z vašo boljšo polovico počutila sproščeno in spočito ter bosta tako kos novim izzivom, ki vaju pričakujejo v prihodnjih dneh.

 

Izbira masaže

Masaža blagodejno vpliva na telo in duha ter pomaga pri premagovanju stresa in depresije, prav tako pa bo pozitivno delovala na vaše telo. Iz masaže telesa v Sensu se boste vrnili spočiti in sproščeni in brez občutka bremena na svojih ramenih.

 

Oglejte si pestro ponudbo masaž, ki vam jih v našem salonu ponujamo in izberite najboljšo masažo zase.

 

 

Ne veste katero masažo izbrati? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali pri odločitvi!

 

Vas zanima več o tajski masaži z oljem ali drugih vrstah masaž? Kontaktirajte nas po telefonu/emailu ali pa se oglasite v Ljubljani. Naši terapevti so podkovani s strokovnim znanjem in vam bodo tako do potankosti razložili stvari, ki vas zanimajo.  

 

 

Masaže in razvajanje v dvoje