Celulit – kako ga odpraviti? Metoda proti celulitu, ki zares deluje!

 

Celulit je odraz prekomernega kopičenja maščobnih tkiv v podkožju. Posledica prekomernega deleža maščob je slabša prekrvavljenost določenih predelov, kar vpliva na »pomarančasto kožo« na površini. Celulit sicer načeloma ni nevaren za vaše zdravje, vendar je zagotovo zelo moteč z estetskega vidika. Z njim se še posebej pogosto soočajo ženske, v skrajnih primerih pa težava močno načne samozavest, zaradi česar se ne počutite več lagodno v svoji koži. Seveda ni treba, da se s tem preprosto sprijaznite. Vsekakor pa je pomembno, da ste previdni pri izbiri najustreznejše metode. Morda ste že sami ugotovili, da mnogi napotki, kako odpraviti celulit, v praksi ne prinesejo pravega rezultata. Na srečo pa strokovni pristop v kombinaciji z najsodobnejšo tehnologijo poskrbi za izjemne učinke …

 

endospheres anticelulitna terapija

 

Imate kljub zdravemu življenju celulit na stegnih in drugih delih telesa?

Preden se lotimo odgovora na vprašanje, kako odpraviti celulit, se moramo na kratko dotakniti vzrokov zanj. Morda ste obupani, ker kljub zdravi prehrani in rednemu gibanju na koži opažate celulit (na stegnih je seveda še posebej pogost, vendar se lahko prav tako pojavi na drugih predelih). Naj vas takoj pomirimo, da krivda ni vaša, saj praktično ni ženske, pri kateri ne bi bilo mogoče opaziti vsaj zametkov »pomarančaste kože«. Čeprav načeloma drži, da je problem pogostejši pri tistih s previsoko težo, pa nanj vpliva ogromno drugih dejavnikov. V osnovi gre za žilne in hormonske spremembe, ki jih je zelo težko povsem preprečiti, situacijo pa pogosto še poslabšamo s prekomernim sedenjem, pretirano stresnim življenjem, zanemarjanjem telesne aktivnosti in z neurejeno prehrano. Tveganje za celulit je večje v primeru, da imate nasploh težave s prekomernim zadrževanjem vode v telesu, včasih pa vplivajo še genetski dejavniki. Vidimo torej, da je mnogokrat na delu precej različnih vplivov. To pa pomeni, da gre za težavo, s katero se težko uspešno bojujete čisto sami, zato je vsekakor smiselno, da se za učinkovito pomoč obrnete na profesionalce.

 

Kako odpraviti celulit: revolucionarna Endospheres terapija proti celulitu

V Sense Wellness Clubu poznamo pravo rešitev za vse, ki se sprašujete, kako odpraviti celulit na stegnih. Odgovor je anticelulitna Endospheres terapija, ki velja za revolucionaren pristop in prinaša izjemne rezultate. Nad njimi so povsem navdušene številne ženske, ki so to anticelulitno metodo že preizkusile in ki so pred tem že skoraj obupale nad mislijo, da bi jim uspelo najti odgovor na vprašanje, kako odpraviti celulit. Gre za kompresivno mikrovibracijsko tehniko, pri kateri se uporablja tehnološko dovršena naprava, ki je računalniško vodena. Kot nakazuje že opis, Endospheres metoda temelji na mehanskih vibracijah, in sicer t. i. nizkoferkvenčnih. Med postopkom ne boste občutili bolečin ali nelagodja, zato so morebitne skrbi odveč. 

 

Kako odpraviti trdovratni celulit

 

Kako poteka antiitna terapija oz. kakšne rezultate si lahko obetate?

Kaj natančno je torej mogoče pričakovati od kompresivno mikrovibracijske metode Endospheres? To je anticelulitna terapija, ki poskrbi za izboljšano prekrvavitev, glajenje in razbijanje odvečnih maščobnih tkiv oz. celic, za limfno drenažo ter za izboljšanje celičnega metabolizma. Posledici tega postopka sta večja kompaktnost tkiv in zmanjšanje obsega problematičnih delov telesa. Celulit na stegnih bo že kmalu le še neprijeten spomin. Pomarančasta koža bo občutno manj izrazita oziroma praktično neopazna. Obenem pa ne boste imeli več težav s kopičenjem tekočin v telesu. Ugotovili boste, da imate občutek lahkih nog, kot ga doslej še niste zaznali. Omenimo naj še, da lahko pričakujete občutno zmanjšanje morebitnih bolečin, saj boljša prekrvavljenost hkrati pomeni boljšo oskrbo tkiv s kisikom, zaradi česar se zmanjšajo vnetja, k čemur seveda še dodatno pripomore izboljšan metabolizem in učinkovitejše odstranjevanje strupenih snovi iz organizma. Tretmaji niso koristni samo za tiste, ki iščete učinkovito možnost, kako odpraviti celulit, ampak vam pomagajo pri oblikovanju telesa in celo pri krepitvi mišic – vibracijska stimulacija ima namreč pozitiven vpliv na živčne celice, zaradi česar pride do optimizacije mišičnega tonusa.

 

Odkrijte, kako preprosto je odpraviti celulit v zelo kratkem času

Mnoge ženske pa ne zanima zgolj to, s čim odpraviti celulit, ampak hkrati tudi, kako ga odpraviti v čim krajšem možnem času. Če imate občutek, da metoda, ki ponuja pot, kako odpraviti celulit, najverjetneje zahteva ogromno vašega časa in denarja, se motite. Pomembna prednost predstavljene tehnike je namreč v tem, da je izboljšanje opazno izjemno hitro. Običajno so že po enem samem tretmaju vidni izjemni učinki tega pristopa. Za optimalne učinke pa je v večini primerov dovolj zgolj nekaj obiskov. Ne odlašajte torej predolgo. Žal sicer ne obstaja čarobna krema ali čudežna dieta, a po drugi strani to še ne pomeni, da ne obstaja izjemno učinkovit način, kako odpraviti celulit. Obiščite enega izmed naših salonov v Ljubljani, ki se nahajata v Grand Hotelu Union Business (Miklošičeva 3) in v Austria Trend Hotelu (Dunajska cesta 154). Sprejelo vas bo naše prijazno in izkušeno osebje, ki vam je med drugim na voljo tudi za sproščujoče masaže, nego obraza, depilacijo, manikuro in še mnogo več.