Bazen iz katerega se vidi čudovita Ljubljana

 Wellness bazen Ljubljana

Če si želite sprostiti utrujene mišice ali prečistiti misli lahko to storite v nepozabnem okolju. Penthouse bazen se nahaja v najvišjem nadstropju Grand Hotela Union Business, v prenovljeni sodobni oazi sredi mesta. Med plavanjem v njem boste nepopisno uživali ob čudovitem razgledu na Ljubljanski grad, obiščete pa lahko tudi naše savne.

V našem centru nudimo celostno sprostitev in v ta namen ponujamo različne pakete ter kombinacije tretmajev, med katerimi lahko izberete tistega, ki vam najbolj ustreza. Na voljo so prenosne mesečne karte, ki vključujejo večurno razvajanje, paket dekliščine ali romantičen VIP zakup wellnessa in seveda enkratni obisk. Pri vsaki različici vas bomo pričakali s tradicionalnim tajskim čajem. Klasičen enkratni obisk pa vključuje uporabo bazena, rezervacijo ležalnika, infra in finske/bio savne, izposojo kopalnega plašča, dveh brisač ter tajski čaj.

Wellness bazeni Sense

Naš notranji plavalni bazen predstavlja enkratno priložnost za rekreacijo in sprostitev v vsakem letnem času, tudi toplejših mesecih, saj omogoča kvaliteten odmik od vročega asfalta ter osvežitev v klimatiziranih prostorih, s prekrasnim razgledom na mesto.

Bazen je primeren za vse starostne skupine, saj ima plavanje izjemne učinke na zdravje vseh generacij. Voda deluje izredno pomirjujoče. Poleg dobro znanih blagodejnih vplivov na naše telo, prav tako pripomore k lajšanju simptomov tesnobe in depresije. Reden obisk lahko pomaga nevtralizirati negativne učinke stresa in sodobnega tempa, lahko pa ga kombinirate tudi s ponujenimi lepotnimi tretmaji, savno ali masažo.

Poleg plavalnega je na voljo tudi hidromasažni bazen, ki je namenjen stimulaciji kože in pospešitvi krvnega obtoka. Vroča voda pripomore k lajšanju bolečin v mišicah in sklepih ter odpira pore, kar naredi kožo na videz bolj svežo in spočito. Ker je bazen dvignjen visoko nad mesto, omogoča čudovit razgled na slovensko prestolnico, ki je enkraten v vsakem letnem času, pa naj bo to zasneženo, ali mesto, ki se kopa v sončnih žarkih.

Savnanje

Savnanje v wellnessu Sense

 

V Sense Wellness Clubu imamo za razvajanje vaših čutov na voljo tudi savne, ki se nahajajo v atraktivnem okolju z orientalskim pridihom.

Hammam je turška savna z aroma in kromoterapijo. Zanjo je značilna vlažnost nad 90 % in temperatura do 45°C. Vdihovanje tople pare z aromami različnih zelišč in dišav vzpodbuja čiščenje pljuč.

Finska savna se izvaja v lesenem prostoru s suhim, vročim zrakom, katerega temperatura doseže tudi več kot 90°C. Takšna suha vročina vspodbudi znojenje in čiščenje strupov iz našega organizma. S polivanjem vročih kamnov dosežemo vroči val pare, ki znojenje še pospeši. Hladimo se z ledenim tušem ali ledeno masažo.

Bio savna je podobna finski, le da je temperatura v njej okoli 60°C, vlažnost pa okoli 45 %. V zraku so arome zdravilnih zelišč. Je manj naporna od finske in primerna za vse, ki ne prenesejo previsokih temperatur.