Laser Elos tehnologija

ELOS tehnologija

Elos tehnologija

ELOS™(Electrical Optical Synergy) tehnologija predstavlja inovativno kombinacijo optične in električne energije, s katero dosežemo bolj varne, učinkovitejše in manj boleče posege brez stranskih učinkov. 


Zaradi večje varnosti vseh nekirurških medicinsko – estetskih tretmajev je moč optične energije zmanjšana do stopnje, ki je primerna za vse vrste kože. Dodana radiofrekvenčna energija nadomesti manjkajočo optično energijo ter omogoča še večjo učinkovitost tretmajev in širši spekter storitev, ki jih lahko izvajamo. Med drugim lahko z ELOS™ tehnologijo trajno odstranjujemo svetle, rdeče in dlake v fazi rasti, kar do sedaj ni bilo mogoče.

 

ELOS™ tehnologija je primerna za številne posege:

  • trajno odstranjevanje dlačic – epilacija,
  • pomlajevanje kože,
  • zmanjševanje gub in učvrščevanje kože – t. i. nekirurški lifting,
  • zdravljenje aken,
  • oblikovanje telesa in odstranjevanje celulita.

 

Trajno odstranjevanje dlačic

Poslovite se od nezaželjenih dlak!

 

Z ELOS™ tehnologijo lahko tako ženskam kot moškim nudimo odlično rešitev za trajno odstranitev dlak s telesa in obraza.


Za uničenje rasti dlak je potrebna termalna poškodba mešička, ki ustavi normalno rast dlake. Kontroliran pulz prodira v lasni mešiček, aktivno hlajenje kožne površine pa zagotavlja varen in neboleč postopek. Mešiček uničimo z zadostnim segrevanjem: svetlejše in tanjše dlake so sicer manj dovzetne za tovrstno obdelavo, vendar pa jih lahko odstranimo z večkratno ponovitvijo postopka.

 

Ste kdaj pomislili koliko svojega časa porabite za odstranjevanje dlak?

 

Pomlajevanje kože

Vaši koži bo povrnjena mladost!

 

Mladosten videz kože bo dosežen z njeno učvrstitvijo in glajenjem gubic in gub. Toplotni učinek ELOS™ tehnologije naredi vašo kožo gladko in pomlajeno, saj s postopkom odstranimo majhne gubice, globoke gube pa se vidno zmanjšajo. V nagubani koži je kolagen zelo gost, zaradi česar se zmanjša dotok krvi in rast novih vlaken. S kombinacijo radiofrekvence in laserske energije kolagenska vlakna segrevamo in povzročimo oteklino globoko v koži. Vlakna se ločujejo in ko oteklina splahni, se prostor med njimi napolni z novim kolagenom, ki povzroči dolgotrajni učinek napete kože. S tem zmanjšamo gube, zdravimo pa tudi teksturne nepravilnosti. Po končanem tretmaju ima koža rožnat, svež in bolj čvrst videz.

 

Učvrščevanje kože - nekirurški lifting

Ustavite čas! Z ELOS™ tehnologijo lahko Vašo kožo učvrstite učinkovito, neboleče ter brez stranskih učinkov. 

Klasične kirurške metode učvrstitve kože so za paciente boleče, možnost težav med in po posegu je velika, pot do končnega cilja pa dolga. ELOS™ tehnologija vam omogoča tako imenovani ”nekirurški lifting”, kjer s segrevanjem tkiva povzročimo raztezanje in krčenje kolagenskih vlaken ter spodbudimo nastajanje elastina ter novih, bolj funkcionalnih kolagenskih vlaken. Hkrati dosežemo učvrstitev kože, zmanjšanje gub ter povečanje elastičnosti. 


Tretmaje izvajamo predvsem na področjih, kjer koža z leti postane usahla. Na obrazu so taka področja pod očmi, v okolici obrvi, na vratu, v okolici nosu in ust. Izvaja se jih lahko tudi drugje po telesu, največkrat na trebuhu in rokah.

 

Zdravljenje aken

Akne so preteklost! Vas motijo akne? Si želite lepo in sijočo kožo?

Tehnologija ELOS™ ponuja najnovejšo in učinkovito metodo odstranjevanja aken.


Fotoenergijska reakcija med optično energijo in na svetlobo občutljivimi celicami povzroči oksidacijo in poškodbo prostih radikalov v lojnicah. S tem zmanjšamo število bakterij in delovanje žlez lojnic. Tako uničimo akne in izboljšamo teksturo kože, zmanjša pa se tudi velikost por. Rezultati zdravljenja so dolgotrajni, vzdrževanje stanja pa je odvisno od potreb posameznika. Akne zdravimo na obrazu, vratu, hrbtu, prsih in ramenih.